Alajärven uusi palloiluhalli tositestissä

Mainos[adrotate banner="3"]

Maailman ainoan hiekkatekonurmen sisällään pitävä Alajärven palloiluhalli sai tulikasteensa lauantaina Alajärven Ankkureiden ja Koskenkorvan Urheilijoiden superpesismiesten iskiessä yhteen harjoitusottelun merkeissä.

Ankkurit voitti kaksijakoisen ottelun kotiutuskisan jälkeen 2-1 (18-6,2-4,4-1).

MAINOS

Ankkureiden tehokkain mailan varressa oli seitsemän juoksua iskenyt Sami Mikkolanaho, jonka ohella hyvin kotiutuksissaan onnistuivat neljä juoksua iskenyt Henri Heikkinen ja kolme kertaa etenijän kotiin saatellut Aki Orava.

Etenijöinä kunnostautuivat parhaiten neljä juoksua tuonut Antti Pukkinen sekä kolmesti kentän kiertäneet Viljo Sillanpää, Nestori Yli-Sissala, Rami Mäkinen ja Sami Mikkolanaho.

Koskenkorvan parhaaksi kotiuttajaksi nousi viisi juoksua iskenyt jokeri Markus Hallasuo. Etenijöistä parhaiten onnistui ykköskärjen Veli-Pekka Yli-Hirvelä neljällä tuodulla juoksullaan.

Ankkureiden uusi pelinjohtaja Ismo Ankkuri oli tyytyväinen kauden ensimmäisessä ottelussa otettuun voittoon.

– Vaikka kyseessä olikin pelkkä harjoitusottelu niin voitto kauden ensimmäisessä pesismatsissa on positiivinen asia jatkoa ajatellen. Ensimmäisen jakson jälkeen kaaremme ei reagoinut riittävästi Kossun lukkarin Juho Hakomäen nopeampaan pelitempoon. Tästä syystä erityisesti ykköskärkemme joutui turvautumaan huonoihin lyöntiratkaisuihin ja sisäpelimme hyytyi.

Koskenkorvan pelinjohtaja Jukka Latvala oli tyytyväinen omiensa toisen jakson peli-ilmeeseen. Peliareena ei kuitenkaan aivan puhtaita papereita häneltä saanut.

– Kentän pinta ja valaistus ovat erinomaiset, mutta täysipainoista peliä ajatellen halli on hieman liian kapea. Koska hallin seinä on lähellä jatkeita, eivät kopparit ja kulmamiehet pysty torjumaan läpilyöntejä rajojen ulkopuolella, analysoi Latvala.

Ankkurit kohtaa seuraavassa harjoitusottelussaan lauantaina 27.1 Seinäjoen Jymy-Jussit.
Alajärven palloiluhallissa pelattava ottelu alkaa kello 16.

MAINOS
Edellinen artikkeliTalviravintoa pienille hirvieläimille
Seuraava artikkeliEmilia Hännisen taidenäyttelyn avajaiset tänään