Emilia Hännisen taidenäyttelyn avajaiset tänään

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärveläinen 21 -vuotias Emilia Hänninen on purkanut tuntojaan ja ajatuksiaan piirtäen ja maalaten jo pikkutytöstä saakka.

Emilia Hännisen töissä on rohkeaa värin käyttöä.

Nyt Emilia on koostanut ensimmäisen taidenäyttelynsä teemalla ”Uusi alku” Alajärven kirjastoon.

MAINOS

Näyttely avautuu tänään maanantaina kello 17.30 järjestettävien avajaisten myötä.

Avajaiset ovat kaikille avoimet ja tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Näyttely on esillä kirjaston lukusalissa 28.2. saakka.

Emilia maalaa akryyli- ja öljyväritauluja sekä tekee satunnaisesti lyijykynätöitä. – Maalaan ja piirtelen enimmäkseen omaksi ilokseni sekä tietenkin myös sukulaisille ja ystävilleni lahjaksi, Emilia kertoo.

Taiteilijana hän on itseoppinut ja parhaillaan pohdinnan alla on hakeutuako alan opintoihin vai ei. Lahjakkuutta nuorelta naiselta ei ainakaan puutu.

– Maalaan, koska siitä tulee hyvä mieli, se rentouttaa ja maalatessani saan toteuttaa ideoitani, Emilia kuvailee. – Viimeiset pari, kolme vuotta olen maalannut yhä enemmän ja silloin esille on noussut myös ajatus oman näyttelyn pitämisestä.

Näyttelyssä on esillä viitisentoista Emilian parin viime vuoden aikana tekemää työtä, maisemien lisäksi mm. muotokuvia. Emilia toivookon että tutut ja sukulaiset, mutta myös kaikki muut kiinnostuneet, kävisivät tutustumassa töihin.

Näyttelyn nimi Uusi alku tarkoittaa Emilialle uutta mahdollisuutta elämässä. – Vanhojen ovien sulkeminen on mahdollistanut uusien ovien avautumista. Elämästä on nautittava ja elettävä siinä hetkessä.

– Joskus suuret vastoinkäymiset muuttavat asioiden arvojärjestystä elämässä ja oppii arvostamaan niitä itselle tärkeitä asioita.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärven uusi palloiluhalli tositestissä
Seuraava artikkeliTyöpajasta varmuutta esiintymiseen