Työpajasta varmuutta esiintymiseen

Mainos[adrotate banner="3"]

Tiedostatko mitä oma kehonkielesi ja asentosi viestii? Pystytkö hyödyntämään temperamenttisi hyviä puolia sekä osaatko tarvittaessa joustaa? Jokainen kohtaaminen on ainutkertainen.

Vuorovaikutustilanteessa oma persoona on tärkein työkalu onnistuneeseen ja mieleenpainuvaan kohtaamiseen.

MAINOS

Paikallistuntijat-hanke järjestää alkuvuoden aikana kaksi saman sisältöistä esiintymistaidon työpajaa. Alajärven työpaja on tiistaina 23.1. kello 17-19.30 ja Kauhavan työpaja tiistaina 30.1. kello 17-19.30.

Esiintymistaidon työpajoissa annetaan konkreettisia neuvoja miten saada oma viesti oikeanlaisena perille sekä opetellaan lukemaan toisten viestejä oikein. Työpajassa tutustutaan myös oman persoonan eri puoliin ja opetellaan hyödyntämään omia vahvuuksia. Lisäksi pohditaan kuinka yhdistää asiantuntijatehtävään persoonallinen ja mukaansatempaava esiintymistapa.

Työpajan vetäjänä toimii Katja Kujala. Katja Kujala on Lappajärvellä asuva teatteri-ilmaisun ohjaaja sekä vuorovaikutus- ja esiintymistaitojen kouluttaja.

Paikallistuntijat-hanke järjestää talven ja kevään 2018 aikana useita työpajoja ja seminaareja mielenkiintoisista teemoista. Tule mukaan infotilaisuuteen, jossa saa lisätietoja Paikallistuntijat-verkoston tilaisuuksista ja tapahtumista.

Infotilaisuudet pidetään Alajärven kirjastossa to 18.1. kello 17.30 sekä Lappajärven kirjastossa to 25.1. kello 17.30. Tule kuulemaan lisää!

Lisätiedot marjo.vistiaho@seamk.fi tai 040 830 2127

MAINOS
Edellinen artikkeliEmilia Hännisen taidenäyttelyn avajaiset tänään
Seuraava artikkeliMathurin innoissaan Vedosta