0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Mathurin innoissaan Vedosta

Vimpelin Vedon Korisliiga-naiset ovat saaneet riveihinsä kanadalaisen Jennifer Mathurinin. Veto odottaa pelaajan pelilupaa Koripalloliitolta. Toiveissa olisi, että 186-senttinen, Montrealista lähtöisin oleva pelaaja nähtäisiin kentällä jo keskiviikkoillan kotiottelussa, jossa vastustajana on Forssan Alku.

Vastikään 25 vuotta täyttänyt hyökkääjä pelasi alkukaudella Luxemburgissa maan mestaruuden kolme kertaa peräkkäin voittaneessa Amicale Steinselissä. Seitsemässä pelaamassaan ottelussa hänen pistekeskiarvokseen kertyi 18,0. Hän pelasi keskimäärin 33 minuuttia ottelua kohti ja napsi levypalloja 5,8:n keskiarvolla. Mathurinilla on takanaan yliopistokoripalloilijan ura Yhdysvaltain Pohjois-Carolinan yliopistossa, jossa hän opiskeli pääaineenaan sosiaalityötä.

MAINOS

Mathurinia kaavaillaan Veto-rosteriin nelos-vitospaikalle ja sentteriksi. Pelaaja kuvailee itseään paitsi kookkaaksi, myös hyökkääväksi kolmosia heittäväksi pelaajaksi, jolta löytyy myös räjähtävyyttä. Hän myöntää olevansa innoissaan Pohjanmaan naiskoripalloilun lippulaivasta. Uusia joukkuekavereitaan hän kuvailee lahjakkaiksi. Hänen päätehtävänsä on olla auttamassa Vetoa voittoon. Toisena tavoitteena on joukkueeseen sulautuminen.
– Haluan täydentää joukkuetta ja toivottavasti auttaa sen mestaruuteen saakka. Tytöt ovat ystävällisiä ja hauskoja. Joukkueessa on hyvä vire.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät