1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Olli ja Puputti lajiensa parhaat

Urheilutoimittajain Liitto on valinnut Lappajärven Veikkoja edustava vapaapainija Petra Ollin ja Vimpelin Vetoa edustavan pesäpalloilija Henri Puputti lajiensa parhaiksi vuonna 2017. Urheilutoimittajain Liitto julkisti 71 lajin parhaat urheilijat keskiviikkona aamupäivällä.

23-vuotiaan Petra Ollin viime vuoden paras saavutus osui viime vuonna maaliskuulle, jolloin hän voitti oman ikäluokkansa eli alle 23-vuotiaiden Euroopan mestaruuden alle 63 kilon sarjassa.

MAINOS

Olli on saavuttanut urallaan muiden muassa aikuisten sarjassa Suomen ensimmäisen naisten MM-mitalin – hopeaa – 58 kilon sarjassa vuonna 2015.

Ollin muihin saavutuksiin kuuluu alle 23-vuotiaiden EM-kulta vuodelta 2015 ja kolme alle 20-vuotiaiden EM-kultaa sekä viisi aikuisten sarjassa painittua SM-kultaa.

Henri Puputti on puolestaan saavuttanut miesten Superpesiksessä kolme kultaa, kuusi hopeaa ja kolme pronssia. Kankaanpään Mailan kasvatti on valittu vuosina 2010 ja 2017 vuoden parhaaksi miespesäpalloilijaksi.

Etenijäkuninkuuden Vedon kolmoskoppari on voittanut vuonna 2006 sekä kärkilyöntitilaston vuosina 2010, 2011 ja 2013. Kankaanpään Mailan kasvatti on edustanut miesten pääsarjatasolla KaMan ja Vedon lisäksi Seinäjoen Maila-Jusseja ja Nurmon Jymyä.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät