MAINOS

Miia Ollila vie alajärveläistä naiskauneutta Miss MP 2018 kisaan

Miiaa voi äänestää nyt Miss Radio Cityksi!

Motoristit kokoontuvat helmikuussa Helsingin Messukeskukseen, jossa järjestetään vuosittaiset MP-messut.

Messuperinteeseen kuuluu Miss MP -kauneuskilpailu, jossa haetaan Suomen upeinta prätkämissiä. Kilpailun kymmenen finalistin joukossa on myös alajärveläinen Miia Ollila, joka lähtee kisoihin innolla.

MAINOS

Takana Miialla on viime vuodelta jo mukavasti kilpailukokemusta, mutta nyt siirrytään pois Pohjanmaalta ja suoraan isolle stagelle Helsinkiin.

Haaste uskaltaa

Miia Ollilla on lähtöisin Lapualta, josta hän aikoinaan muutti äitinsä ja sisarensa kanssa Ylihärmään, sieltä vuodeksi Lappajärvelle ja edelleen Vaasaan. Vuosi sitten keväällä Miia ja Lappajärveltä oleva poikaystävä päättivät perustaa yhteisen kodin Alajärvelle.

Miia on nyt 22 -vuotias ja hän työskentelee Attendolla lähihoitajana muistisairaiden parissa.

Ensimmäisen kerran Miia päätti lähteä mukaan kilpailuun noin vuosi sitten laittaen kuvansa Miss Rock -kisaan. Tuolloin hän ei edennyt tekstiviestiäänestyksestä eteenpäin, mutta kipinä oli syttynyt ja ensimmäisen kerran hänet nähtiin lavalla Miss Power Truck -kisassa.

Miia on asunut Alajärven keskustassa nyt vuoden.

Kilpailu meni mainiosti ja Miia kruunattiin yleisön suosikiksi. Tämän jälkeen vuorossa oli Miss Air Pilot -kilpailu, jossa Miia sai kuvauksellisimman tytön palkinnon. Näiden lisäksi Miia oli viime vuonna mukana myös Miss Järviseutu -kilpailussa.

Mikä sitten innostaa nuoren naisen kilpailuihin? – Haluan haastaa itseni. Osallistuminen vaatii rohkeutta. Kisassa on oltava sosiaalinen ja uskallettava puhua yleisölle, Miia listaa. – Itsensä likoon laittaminen on kivaa, se tuottaa positiivista jännitystä.

Miialle on tärkeää uskaltaa olla esillä ja olla oma itsensä. Hän on ollut nuorena hyvin sisäänpäin kääntynyt ja koulukiusattu. Näiden syiden kautta hän on sairastanut myös masennuksen. – Olen nyt aivan eri ihminen kuin silloin ja haluan näyttää itselleni ja muille, että vaikka olisi ollut minkälainen tausta ja nuoruus, niin se ei leimaa loppuiäksi, Miia sanoo.

Toki esiintymislavalle, tuomareiden ja yleisön eteen mittailtavaksi nouseminen on todella jännittävää, mutta mitä enemmän siihen on saanut harjoitusta, sitä enemmän siihen tulee rutiinia.

Miia toivoo saavansa kilpailuista kokemuksia, kontakteja ja uusia ystäviä. Lisäksi kisojen kautta saa lisättyä some -julkisuuttaan. Miialla on nyt instassa nimella ollilamiia jo yli 3300 seuraajaa, mutta mahdollisten keikkatöiden saamiseksi jokainen uusi seuraaja on tärkeää.

Miialle on tärkeää uskaltaa olla esillä ja olla oma itsensä.

– Minulla on työ, jossa viihdyn, mutta olisi mukavaa tehdä joskus vaikkapa jotain muotinäytöksiä tai esittelytehtäviä.

Miss MP -kisat moottoripyörämessuilla

Helsingin messukeskuksessa järjestettäviin Miss MP-kilpailuihin 2.-4. helmikuuta Miia pääsi mukaan valokuvien ja esittelyjen pohjalta käydystä karsinnasta.

Moottoripyörämessuilla kymmenen finalistia esitellään yleisölle ja he ovat mukana mm. moottoripyöräasujen muotinäytöksissä. Finaali käydään lauantaina 3.2. ja juontajana toimii Viivi Pumpanen!

Samassa yhteydessä paljastetaan Miss Radio City -tittelin saaja. Tähän voi jokainen halukas vaikuttaa äänestämällä numerolla 7 kilpailevaa Miiaa Radio Cityn nettisivuilla.

Äänestäneet voivat voittaa lippuja MP-messuille. Yleisöäänestyksen voittaja palkitaan Miss Radio City -tittelillä ja 500 euron lahjakortilla Malmin korupajaan.

– Jos Alajärveltä on osallistujia moottoripyörämessuille, niin toivottavasti tulette kannustamaan minua myös itse kilpailussa, Miia toivoo.

Tuula Jokiaho

Miss MP -kilpailun kymmenen finalistin joukossa on alajärveläinen Miia Ollila (takana kolmas oik.).

 

 

 

MAINOS
Exit mobile version