-0.3 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Veto jäi pisteittä Espoossa

Vimpelin Vedon Korisliiga-naisten viikon kolmas ottelu Espoossa Hongan vieraana ei kartuttanut sarjassa neljäntenä olevan Vedon pistepussia. Kahden pelin mittaisen tappioputkensa katkaisseen Hongan peli pyöri pitkälti sentterikaksikko Heta Korpivaara-Lele Hardy varassa. Korpivaara teki joukkueelleen 32 pistettä, Hardy 24. Ottelun loppulukemat olivat 81–70 (23–16, 8–22, 24–12, 26–20).

Vedon paras hetki osui toiseen erään, jossa Hongan hyökkäykset onnistuttiin torjumaan ja samalla korisukka heilui tuloksekkaasti omassa hyökkäyspäässä. Vedon tehokkaimmat pisteidentekijät olivat Pachis Roberts (17) ja Sydney Coffey (12) sekä Jennifer Mathurin (11). Sinivalkoisten ilonaiheiksi nousivat 94-prosenttisesti onnistuneet vapaaheitot ja kolmen pisteen heittojen onnistumisprosentti 36. Sen sijaan kahden pisteen heittoihin jäi toivomisen varaa.

MAINOS

Vedon sihti oli tarkimmillaan toisessa erässä, jonka se vei selkeästi. Erätauolle lähdettiin Vedon johtaessa 31–38. Vedon valmentaja Jukka-Pekka Kujala kertoi, että kolmannessa erässä Vedon heittopeli alkoi takkuilla.

– Taistelimme voitostakin, mutta emme päässeet Hongan kantaan kiinni. Lopussa Honka teki vielä lisää eroa.

Veto oli matkassa yhdeksällä pelaajalla. Taru Timolle ei Espoossa kuitenkaan herunut peliaikaa.
Vedon tarkoituksena on saada hyvä treeniviikko alle, kun ensi lauantaina Vimpeliin saapuu naisten Korisliigan kestomenestyjä Lappeenrannan Catz. Veto tähtäin on edelleen tiukasti pudotuspeleissä. Jukka-Pekka Kujalan mukaan joukkue on aikataulussa tavoitetta silmällä pitäen. Naisten Korisliigan runkosarjassa kukin joukkue pelaa 27 ottelua.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät