-3.9 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Lähituottajat -myymälä uudistuu omistajanmuutoksen myötä

Gluteenittomista tuotteista on hyvät valikoimat.

Lähituottajat -myymälä Alajärvellä kauppakeskus Paavolantorilla vaihtaa omistajaa ja samalla myös valikoimat uudistuvat.

Esimerkkinä muutoksista uusi yrittäjä, kesästä saakka myymälässä työntekijänä jo ollut Eeva-Liisa Tolonen kertoo, että valikoimiin tulevat tutut valion maidot, minkä jälkeen ei enää ole pakko lähteä ruokaostoksille muualle, kun kaikkea tarpeellista kahvi- ja ruokapöytään saa Lähituottajat -myymälästä.

MAINOS

Omistajanmuutos myymälässä tapahtuu nyt kuun vaihteessa ja torstaista 1.2. loppuviikon ajan ovet ovat kiinni muutoksen vuoksi. Ovet avataan jälleen maanantaina 5.2. ja sen jälkeen liike on avoinna maanantaista torstaihin kello 10-17 ja perjantaisin kello 10-18. Lauantaisin ja sunnuntaisin liike on suljettu.

Näillä koristeilla kakkuun saa käsintehdyn ilmeen.

Uusi yrittäjä Eeva-Liisa Tolonen asuu Soinissa, johon hän muutti 3,5 vuotta sitten Kajaanista. Kodin yhteyteen Soiniin rakentui viime kesänä leipomo ajatuksella jatkaa Kajaanissa ollutta kotileipomotoimintaa maatalouden liitännäiselinkeinona.

Nyt kaikki leipomon tuotteet myydään Lähituottajat -myymälässä, jonka kautta Eeva-Liisa löysi myös ihan naapuristaan tuottajan, jolta saa ostettua tuoretta, vastajauhettua luomuruista leipäänsä. Näitä Apilasahon viljatuotteita on myynnissä myös myymälässä.

– Leivon hiivatonta, puhdasta ruisleipää, Eeva-Liisa kertoo leivästään ja nauraa, että leipomo oli pakko rakentaa että sai itselleenkin kunnon leipää!

Tuoreiden leipomusten tuoksu leijailee kauas!

Lähituottajat -myymälään toimittaa tällä hetkellä tuotteitaan yli sata tuottajaa. Aivan kaikki eivät enää ole ihan lähialueilta, mutta valtaosin kyseessä ovat yksityiset tai perheyrittäjät. Ajatuksena uusia tuotteita otettaessa on ollut saada myymälään monipuoliset valikoimat.

Sitä valikoimat myös ovat. Elintarvikepuolella hyllyt notkuvat jauhoista, mausteista, kahveista, teestä… Lisäksi tarjolla on käsitöitä, rasvoja, saippuoita, villalankoja ja yksilöllistä lahjatavaraa. kannattaa poiketa katsomaan, hyllyistä tekee todellisia löytöjä!

Uutena tuotteena myymälään tulee nyt paitsi tutut valion maidot, myös palkitut FinnSpring -juomat Toholammilta. Juomista löytyy niin lähdeveteen tehtyjä kivennäisvesiä, limsoja kuin terveysvaikutteisiakin juomia.

Tuoreet jauhot maistuvat aivan erilaisille kuin ”kaupan jauhot”.

Tuoreita leivonnaisia myymälästä saa joka päivä, sillä Eeva-Liisa tekee työt leipomossa ennen myymälään lähtöä. Gluteenittomia, tuoreita leivonnaisia saa tällä hetkellä maanantaisin, mutta kovan kysynnän vuoksi jatkossa niitä tulee saamaan muulloinkin.

Gluteenittomista tuotteista valikoimat ovat myymälässä kautta linjan mittavat, leivonnaisia on aina pakasteessa ja kuivahyllyssä tarjolla on monenlaista keliaakikolle sopivaa tuotetta.

Tuula Jokiaho

 

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät