-0.3 C
Alajärvi
perjantai 29.3.2024

Kyky-Betset hävisi Jymylle

Kyky-Betset matkasi Nurmoon Jymyn vieraaksi. Tiukan taiston jälkeen Nurmo poistui kentältä voittajana eräluvuin 3-2 (17-25, 25-17, 21-25, 25-20 ja 15-13).

Ottelu lähti Kykyn kohdalta liikkeelle vauhdikkaasti ja Kyky karkasi erän puolessa välissä tavoittamattomiin.

2.erässä kuskin paikka vaihtui ja Nurmo vei erää selvästi. Nurmon 4.paikan hyökkäys oli tehokasta eikä Kyky löytänyt aseita pysäyttämään hyökkäyksiä.

Ottelu venyi 5. erään, jossa usein kentältä poistuu voittoa enemmän haluava joukkue.

Tilanteessa 9-13 näytti peli Kykyn kannalta jo hyvältä mutta erä pitää pelata 15 pisteeseen asti. Siihen paikkaan Kykyllä sattui muutamia virheitä ja Nurmo kiri etua piste pisteeltä.

Niin vain Nurmo kiri edelle ja voitti 5.erän luvuin 15-13. Ottelun parhaana palkittiin Kykyltä hakkuri Tuomas Sillanpää.