Alajärven Pallohallissa koetaan suuria tunteita pienissä kengissä

Mainos[adrotate banner="3"]

Tämä jutun juuret löytyvät vuodelta 2014 jolloin alkoi yksi uusi tarina Ankkureiden junioripesiksessä. Tuolloin lajin pariin mailoineen ja räpylöineen tepasteli jopa 34 uutta pelaajanalkua. Näistä tuolloin aloittaneista jatkaa lajin parissa edelleenkin 32, osa E-pojissa, osa F-pojissa ja osa E-tytöissä.

Iloinen puheensorina ja innostunut ilmapiiri täyttää Alajärven Pallohallin maanantai-iltaisin, kun yli neljäkymmentä sydämeltään sinikeltaista harrastajaa eli AA:n F-pojat 08 sekä AA:n E-tytöt kokoontuvat harjoituksiin.

MAINOS

Yhteinen nimittäjä näillä joukkueilla on valmentaja Teijo Viitasaari joka luotsaa osaa pelaajista jo viidettä kautta. Teijon rinnalla F-poikia valmentaa Antti Latvala sekä Kyösti Heikkilä ja joukkueen johtajana toimii Katja Hirsimäki. E-tyttöjen puolelta Teijon lisäksi valmennustiimistä löytyy Juha Lahti, Arto Nygård, Tuomas Antila sekä Reija Harvisalo.

Tyttöjen joukkueen johdosta huolen pitää Anne Hautamäki. Niin junioreiden kuin valmennustiiminkin iloksi molempien joukkueiden valmennusringissä häärii myös edustusjoukkueesta Henri Heikkinen.

Ilman uutta ylipainehallia sekä hyvin suunniteltuja ja organisoituja harjoituksia näin ison ryhmän liikuttaminen olisi, jos ei mahdotonta niin ainakin hyvin haastavaa. Nyt nämä loistavat puitteet antavat valmentajille mahdollisuuden suunnitella ja toteuttaa hyvinkin erilaisia harjoitteita.

– Ylipainehalli on antanut hyvän lisäkipinän harjoitteluun sekä valmentajille että lapsille. Vaikka pelaajia on paljon niin heidän innokas ja reipas asenne mahdollistaa tehokkaan harjoittelun tarkkaan suunnitelulla minuuttiaikataululla.

– Isossa tilassa pystytään harjoittelemaan oikeilla pelietäisyyksillä ja myös pelitilanneharjoittelu jo talvella antaa uusia mahdollisuuksia pelaajille entistä enemmän kokeilla ja oppia uusia pelipaikkoja, kommentoi Teijo Viitasaari erinomaisia harjoitusolosuhteita.

E-tytöt ja F-pojat treenaavat rintarinnan sulassa sovussa ison tilan jakaen ja harjoituksia eri pisteillä yhdessä tehden. – Poikien kanssa on kiva harjoitella ja pesis on muutenkin kivaa. Saa uusia kavereita ja oppii uutta, kertoo Lotta Viinamäki jolla edessään on jo viides pesiskesä.

Tulevaisuudessa saadaan varmasti hyvät keskinäiset pelit aikaiseksi, mutta myös vierailevia vastustajia on jo haastettu otteluihin. Vastustajaksi tytöille saapuu Virkiä 06 (la 7.4.) & 07 (la 3.3.) ja Pojille SMJ 08 (la 10.3).

Kesän ohjelmistoon sarjapelien lisäksi kuuluu pojilla Valtakunnanleiri Haapajärvellä ja tytöillä Etenee-leiri Porissa sekä Valtakunnanleiri Kouvolassa.

Joukkueet tunnistaa katukuvassa mustista AA:n toppatakeista, joita koristaa liuta sponsorimainoksia. Näille sponsoreille lähtee joukkueilta isot kiitokset, tukenne on korvaamatonta!

Tukemassa E-tyttöjä ovat OmaSp, Finnlamelli Oy, Alajärven Autokoulu, Kuljetusliike Raja-aho, Autoyhtymä Mertaniemi Oy, VM-Carpet Oy, Lappajärven Värjäämö, Finnkatsastus Oy, Huolto ja Korjaus Arkkukangas, Alumech Oy, Autoilija Seppo Rintala, Petri Salo Oy, Pitkäsen Sähköasennus Oy, Lakiasiaintoimisto Kati Kynnäs, Antti Joensuu ja Betset Oy. F-poikien tukijana ovat Alajärven Autokoulu, Huoltamo Latvala Ky, Betset Oy, Rakennuspalvelu Rajala Ky, Auto-ja konehuolto Petri Rinne, Jan Kujala Oy, Taksi Lehtiö, Huvila Seppälä Oy,Pohjanmaan Mittaus ja Sähkö Oy, Saltex Oy sekä MatkaPeura.

MAINOS
Edellinen artikkeliKaupan alalta kotiapuyrittäjäksi
Seuraava artikkeli4H -kerho Evijärveltä sai valtakunnallisen tunnustuksen