2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Veto pöllytti Huiman

Naisten Korisliiga jatkui maaottelutauon jälkeen lauantaina täydellä ottelukierroksella. Vimpelin Veto kävi hakemassa suurinumeroisen voiton Äänekosken Huiman kotiluolasta. Ottelutapahtumia hallinnut vierasjoukkue niittasi tulostaululle joukkueiden välisestä 42 pisteen erosta kielivät loppunumerot 53–95 (9–22, 17–31, 10–20, 17–22).

Suurimmillaan Vedon johto oli 48 pistettä. Vedon piste Veto oli parempi myös levypallotilastoissa: 40–33.

MAINOS

Vedon kärjen muodostivat 20 pistettä heittänyt Pachis Roberts, 17/7 tehtaillut ja joukkueensa parhaana palkittu Noora Järvikangas sekä 15 pistettä pussittanut Jennifer Mathurin. Veto hallitsi ottelua aivan sen alkuhetkiä lukuun ottamatta. Kun vierasjoukkue kiilasi itsensä kolmen pisteen johtoasemaan ottelun viidennellä minuutilla, ei se suostunut luovuttamaan sitä sarjan tyvipäähän juuttuneelle kotijoukkueelle: uutta vaihdetta lisättiin ottelun edetessä.

Pisteiden valossa Vedon parhaaksi eräksi muodostui kolmas, jonka aikana palloon saatiin tehokasta liikettä ja tulosta syntyi 31 pisteen edestä.

Vedolla oli päävalmentajansa Jarkko Havun mukaan selkeä materiaalietu. Tämä näkyi sekä hyökkäys- että puolustuspäässä.
– Heittopeli oli hyvää. Kaikki mukana olleet pelaajat pääsivät pisteiden makuun.
Naisten Korisliiga-joukkueet ovat pelanneet 21 ottelua runkosarjan 27 ottelusta. Veto pelaa seuraavan kerran jo keskiviikkona, jolloin liikuntahallille saapuu kuudetta pudotuspelipaikkaa kärkkyvä Espoo Basket Team.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät