0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Soini kutsui haastatteluun

Soinin kunnanhallitus päätti kokouksessaan kutsua haastatteluun yhtenäiskoulun rehtorin sekä sivistystoimenjohtajan virkaa hakeneita henkilöitä.

Yhtenäiskoulun rehtorin virkaa haki määräaikaan mennessä 15 henkilöä.

MAINOS

Heistä haastatteluun kutsutaan kasvatustieteen maisteri Johanna Tupila Ilmajoelta, kasvatustieteen maisteri Pasi Huvila Soinista, kasvatustieteen maisteri Mika Vihma Kuortaneelta, filosofian maisteri Katja Poranen Leppävedeltä, filosofian maisteri Teija Ojala Soinista, kasvatustieteen maisteri Kati Tiala Laihialta ja kasvatustieteen maisteri Rami Puro Soinista.

Kunnan sivistystoimenjohtajan virkaa haki 18 henkilöä.

Hakijoista haastatteluun päätettiin kutsua kasvatustieteen maisteri Johanna Tupila Ilmajoelta, teologian tohtori Marjo Ojajärvi Nummista, kasvatustieteen maisteri Kimmo Savolainen Helsingistä, kasvatustieteen maisteri Kati Tiala Laihialta, hallintotieteiden maisteri Ari Koski Vaasasta ja kauppatieteen kandidaatti Sari Laukkonen Soinista.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät