Kukonkylässä Talviriehataan

Mainos[adrotate banner="3"]

Tulevana sunnuntaina 25.2. Soinin Kukonkylässä järjestetään talvirieha. Tapahtumassa on mahdollisuus lasketella isosta pulkkamäestä, herkutella kodassa nuotion äärellä makkaralla ja rinkeleillä kera lämpimän juoman.

Riehassa voi hypätä moottorikelkan kyytiin ja osallistua Topi-nallen pujottelukilpailuun. Kilpailu alkaa klo 14. Tyyli- ja väline ovat vapaa. Sarjoina ovat kouluikäiset ja alle kouluikäiset. Kaikki osallistujat palkitaan!

MAINOS

Tillikanrannassa voi tehdä lumiveistoksen. Lumikasat, ohjaus ja välineet löytyy paikan päältä. Paikalle voi ottaa myös omia välineitä mukaan.

Tule siis talviriehaan koululaisten talviloman alun kunniaksi Kukonkylälle sunnuntaina 25.2. kello 13-16. Tapahtuma järjestetään Tillikkarannassa ja ”Sikomäessä” Itä-Ähtärintien risteyksen tuntumassa.

Pakkasraja on -15 astetta. Järjestelyistä vastaavat Kukonkylän kyläyhdistys, Soinin kunta ja Soinin 4H-yhdistys.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliLuoma-ahon 0-2 luokat väistötiloihin
Seuraava artikkeliSoini kutsui haastatteluun