-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Ankkurien b-tytöt aluemestareiksi

Viime viikonloppuna Ankkurien B-tytöt nappasivat lentopallon aluemestaruuden Kurikassa. Mukana turnauksessa oli viisi joukkuetta. Ensin Ankkurit voitti Kyrön Voiman 2-0. Toisessa ottelussa Korpilahti pelasi tasan 1-1 Ankkureita vastaan.

Ankkurien 2-sarjakausi päättyi voitokkaasti Kokkolaa vastaan.

Eräluvut olivat 26-24 ja 24-26. Viimeiset pelit Kurikan Ryhtiä ja Nurmon Jymyä vastaan kulkivat taas mallikkaasti voitoin 2-0.

MAINOS

Yksinkertaisen sarjan voittajaksi selvisi Ankkurit 7 pisteellä. NJ 02 hävisi pisteellä ja kolmantena oli KyVo 3 pisteellä. Näin Markku Tyynismaan ja Juha Hulkon luotsaama joukkue riemuitsi Aluemestaruudesta.

Joukkueen seuraava tähtäin on vajaan kuukauden kuluttua pelattava SM-sarjan välieräturnaus. Se järjestetään Alajärvellä 17.3. Neljän joukkueen turnauksesta kaksi parasta selviytyy keväällä pelattaviin SM-finaaleihin.

Naiset päättivät 2-sarjakautensa

Ankkurien naisten 2-sarjajoukkue päätti kautensa 11.2 kotipelissään Kokkolan Tiikereitä vastaan.

Viimeinen runkosarjan peli olikin jännittävää seurattavaa yleisölle. Peli päättyi 3-1(25-21,28-30,25-17,25-17). Toisessa erässä eräpallotilanteita oli molemmille joukkueille useitakin. Kolmas ja neljäs erä oli pelaaja-valmentaja Maiju Hännisen mukaan hyvää peliä kotijoukkueelta.

– Joukkue hitsautui kauden edetessä hyvin yhteen. Kausi meni odotuksia paremmin. Kolmas sija päätti kauden. Kaksi parasta, Vaasan Kiisto ja Kokkolan Tiikerit, jatkavat jatkopeleihin. Jäimme pisteen Tiikereistä. Edelliskaudesta tuli parannusta kovasti. Viimeiset kuusi peliä oli voitokkaita, kertoi Hänninen.

Kauden 16 pelissä Ankkurit voittivat 10 peliä ja saivat 36 pistettä. Tuleva kausi on joukkueella täysin vielä auki.


Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät