0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Kyky-Betset taipui Mahdille

Kyky-Betsetin kausi päättyi Maaningalla koettuun 3-0 (25-19, 26-24, 25-23) tappioon Mahdille.

Maaningan Mahti eteni miesten 1-sarjan välieriin ansaitusti kokonaiserä voittojen olessa 6-0 Mahdin hyväksi.

MAINOS

1.erässä pelattiin tasaisesti aina erän puoliväliin asti, jolloin Mahti karkasi Fedor Ivanovin syöttöjen myötä muutaman pisteen johtoon. Mahti onnistui pitämään Kykyn aina takaa-ajo asemassa tiiviin pelin myötä.

Ensimmäisen erän voiton myötä Mahdin jatkopaikka oli varma. Ottelussa nähtiin kuitenkin laadukkaat 2 seuraavaa erää, jossa pelattiin hyvää ja vapautunutta lentopalloa. Kykyn parhaana palkittiin Oskari Keskinen.

Hannu Kalliojärvi tiivisti kauden ja ottelusarjan seuraavasti. – Tämä puolivälieräsarja oli kuin meidän kausi pienoiskoossa. Välillä pelattiin hyvin ja välillä notkahdettiin. Olen ylpeä jokaisesta joukkueen pelaajasta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät