Terveyskeskuksen uusi osa käyttöön Alajärvellä

Mainos[adrotate banner="3"]

Terveyskeskuksen uusi osa otetaan käyttöön Alajärvellä reilun viikon kuluttua, maanantaina 19.3., vaikka osa toiminnoista siirtyy vasta myöhemmin.

Tämä uuden ensiavun ja työterveyshuollon käyttöönotto muuttaa asiakkaiden kulkua palveluihin. Asiakkaat tulevat jatkossa ensiapuun ja kiirevastaanotolle uudesta ensiavun ovesta ja ilmoittautuvat ensiavun kansliassa.

MAINOS

Palveluvastaava Aino Ylitalo sanoo, että käytännössä siis uuden osan kautta sisälle kuljetaan jatkossa aina silloin, kun on soitettu aika vasta samana aamuna.

Maanantaista 19.3. alkaen ensiapuun tullaan uudesta ovesta.

Normaalille päivävastaanotolle ja hoitajan vastaanotolle kello 8–16 välillä tullaan terveyskeskuksen pääovesta. Ilmoittautuminen on tuttuun tapaan pääoven läheisyydessä. Myös laboratorioon ja röntgenkuvaukseen tullaan päiväaikana kuten ennenkin, pääovesta.

Ensiavun ovesta tulee myös ambulanssiliikenne. Ambulanssin tulee päästä oven eteen. Muuten parkkipaikat, jotka ovat ylätasanteella, on tarkoitettu asiakkaille, jotka tulevat ensiapuun ja kiirevastaanotolle tai päivystävälle hoitajalle.

Osastolle vierailijat tulevat niin ikään 19.3. lähtien uutta reittiä, sillanpuoleisesta päätyovesta alhaalta, josta on raput yläkertaan. Osastolle pääsee myös käytävän päässä olevalla hissillä.

Myös työterveyshuolto siirtyy 19.3.2018 uusiin tiloihin ensiavun alapuolelle. Työterveyshuollossa on tilat työterveyslääkärin vastaanotolle ja työttömien terveystarkastukseen.

Puheterapeutit siirtyvät uusiin työterveyshuollon tiloihin omiin huoneisiin myöhemmin maaliskuun aikana.
Uuteen työterveyshuoltoon tullaan sillan puolelta alaovesta suoraan, samoin puheterapeutille ja työttömien terveystarkastukseen.

Vaikka uudet tilat otetaan käyttöön, terveyskeskuksen vanhan osan remontointi jatkuu ja huoneita saneerataan. – Edelleen on melua ja rakentamisen tuomaa pölyä ilmassa vielä seuraavat 1,5 vuotta. Asiakkailta ja työntekijöiltä pyydetään kärsivällisyyttä tilanteen ymmärtämiseksi, Ylitalo toivoo.


Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliTule mukaan Ankkureiden liikuntakerhoon!
Seuraava artikkeliNelimarkka-museo maakunnan kolmanneksi suosituin Museokortti-museo