-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Lehtimäellä yrittäjät tempaisevat yhteisen tapahtumapäivän merkeissä

Lehtimäellä järjestetään tulevana perjantaina 16.3. yrittäjien yhteinen tempaus, jossa luvassa on niin arvontoja, huikeita tarjouksia kuin toiminnan esittelyäkin.

Tempauksella yrittäjät haluavat paitsi houkutella paikallisia ja ohikulkijoita pysähtymään Lehtimäelle, myös muistuttaa miten paljon yritystoimintaa ja palveluja Lehtimäellä edelleen onkaan. Nämä palvelut säilyvät vain, jos niitä myös käytetään.

MAINOS

Teemapäivän järjestäminen on ollut yrittäjillä mielessä jo pitkään, mutta asia on aina jäänyt. Nyt auringon paistaessa kohti kevättä Paula-Stiinan Paula Haapaniemi alkoi miettiä, että olisi jo aika. Hän laittoi takin päälle ja lähti kävelemään keskustan liikkeet läpi sillä lopputuloksella, että idea yhteisestä tempauksesta otettiin kaikkialla ilolla vastaan!

Vaikka jo alkuperäisenä ajatuksena oli muistuttaa asiakkaille kylän palveluista, niin yrittäjät itsekin ovat saaneet hämmästyä huomatessaan, miten paljon yrityksiä ja palveluja alueella todellakin on. Eipä siis ihme, että asia tuppaa muiltakin joskus unohtua.

Alueen yrityksiä mukana yhteisessä tempauksessa perjantaina on liki 20! Kussakin yrityksessä juhlistetaan päivää omin tapahtumin isommin tai pienemmästi ja liikkeissä on tarjouksia sekä arvontoja.

Tämän lisäksi Lehtimäen Osuuspankki sponsoroi yhden sadan euron arvoisen ja toisen 50 euron arvoisen, päivän aikana tapahtumassa mukana olevissa yrityksissä käyvien kesken arvottavat lahjakortit! Voittajat saavat valita lahjakorttinsa mihin tahansa mukana olevaan yritykseen!

Nappaa siis arvontakuponkisi Torstai-lehdestä 15.3., täytä se ja palauta perjantaina mihin tahansa mukana olevista yrityksistä, niin olet arvonnassa! Ja mitä useammassa liikkeessä käyt, sitä enemmän sinulla on mahdollisuuksia voittaa osallistuessasi myös yritysten omiin arvontoihin!

Jokaiselle jotakin!

Ravintola Kalossi suuntaa perjantaihin Talviriehan merkeissä aloittaen päivänsä kello 15. Silloin on luvassa lapsille aina kello 20 saakka leikkejä niin sisällä kuin ulkonakin, mäenlaskua ja muuta mukavaa.
Kello 15-20 Kalossissa on tarjolla myös pizzapuffa, aikuisille kympin hinnalla ja lapsille hinta on ikävuosien mukaan. Lisäksi tarjolla on karkkibaari vitosella!

Illan hämärtyessä kello 20 alkaa aikuisten aika ja luvassa on heti kahdeksalta pubivisaa ja karaoke alkaa kello 21, molemmat maksutta. Illan mittaan luvassa on myös juomatarjouksia…

Neste Lehtimäellä perjantaina kaikille tankkaajille tarjotaan kahvi kaupanpäälle. Lisäksi luvassa on hyviä tarjouksia ja arvontaa kävijöiden kesken. Piha-alueella tapahtuu kello 12-15, kun Reima Luoma Valtralta esittelee uutta Valtra Traktoria.

Kello 12-14 Nesteen pihamaalla on myös Etelä-Pohjanmaan Pelastuslaitoksen kalustoesittelyä ja kello 14-17 Antti Taipalus Käyttöautosta esittelee Dacia Dusterin juuri tullutta uutusmallia!

Helahoidossa on ovet avoinna kello 10-17 ja asiakkaille ei ole perjantaiksi annettu aikoja, joten sisälle uskaltaa poiketa rohkeasti katselemaan ja kyselemään tuotteista ja palveluista sekä tutustumaan uutuuksiin.

Helahoidossa käytetään pitkälti luonnonmukaisia tuotteita ja valikoimissa on myös monia terveysvaikutteisia tuotteita, joihin on mahdollisuus tulla nyt rauhassa ajan kanssa tutustumaan. Tarjolla on myös laaja valikoima erikoissukkia.

Lennun Tuvassa voi käydä välillä täyttämässä vatsaansa, sillä Lennu lupaa kokata makkaraperunat, ranskalaiset lihapullilla ja kananuggetit erikoishintaan.

Parturi-kampaaja Anne Haaparannalla kannattaa poiketa nappaamassa mukaansa hyvät tarjoukset.

Lehtimäen Sähköllä ovet ovat avoinna 7.30-16 ja paikalle sopii poiketa katsomaan ja kuulemaan uusimmista sähköisistä asioista. Myös Lehtimäen Pelti pitää ovet avoinna tutustujille kello 8-15.30, joten jos olet aina miettinyt mitä kaikkea Lehtimäen Pelti tekee, niin nyt on oiva aika mennä tutustumaan!

Kesäniemen Kaupalla asiakkaille tarjotaan pullakahvit koko päivän ajan kello 9-18. Luvassa on myös kovia tarjouksia ja arvontaa, joten kannattaa tulla käymään! Lisäksi kaupalle tuodaan poni lapsia ilahduttamaan, eli talutusratsastukseen on mahdollisuus kello 14-15 ja jos innokkaita kyydittäviä riittää, niin tarvittaessa vähän kauemminkin!

Nettopuodissa valikoimat ovat täydentyneet ja lisääntyneet lähestyvän kevään myötä ja ovet ovat avoinna kello kymmenestä aina 17.30 saakka. Nettopuodin Ähtärin myymälän avajaisia vietetään samana päivänä, joten kauppias itse ei valitettavasti ole Lehtimäen myymälässä paikalla.

Paula-Stiinassa tapahtumapäivässä panostetaan viherkukkiin ja neuvontaan, sillä kevään mullanvaihtoaika on käsillä ja hyvillä nikseillä kukat saa jälleen loistamaan. Paikalla on myös sidontatöiden esittelyä! Myös tarjouksia on luvassa ja asiakkaita palvellaan kello 10-17 ja pidempäänkin, jos väkeä on liikkeellä.

Kun kahvihammasta alkaa uudelleen kolottaa, voi suunata Letecille, jossa kahvipannu on kuumana kello 9-16.30. Kahvittelun lomassa voi tutustua rajuihin rengastarjouksiin ja täyttää arvontakuponkia!

Mukana menossa on myös Trove, jolla nykyisin on toimistotilat vanhalla kunnantalolla! Kauppiasta pääseekin perjantaina moikkaamaan paikan päällä kello 12-14 ja luvassa on myös sopivia kauppoja vaikkapa uuteen sänkyyn suoraan Lehtimäen varastosta! Käynti Troven toimistolle on alakerran päätyovesta.

Vanhalla kunnnantalolla on toimisto myös Metsänhoitoyhdistyksellä ja perjantaina metsäasiaa on luvassa kello 11-15 välisenä aikana pihalle pystytettävässä Metsänomistaja -teltassa. Luvassa on arvontaa ja toiminnan esittelyä.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät