0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Veto kultajahtiin Imatralle

Hallipesiksen SM-kultaa puolustava Vimpelin Veto lähtee kultajahtiin myös tämänvuotiseen lopputurnaukseen. Viikonvaihteessa Imatran Aviasport Areenassa pelattavaan lopputurnaukseen ovat Vedon lisäksi selvittäneet tiensä viimevuotinen hopeamitalijoukkue Joensuun Maila, viime vuoden pronssimitalisti Kouvolan Pallonlyöjät ja lopputurnauksessa ensimmäistä kertaa sitten talven 2014 pelaava Sotkamon Jymy.

Veto raivasi tiensä lopputurnaukseen voittamalla alkusarjan B-lohkon vastustajansa Alajärven Ankkurit, Kankaanpään Mailan ja Koskenkorvan Urheilijat. Veto ei menettänyt vastustajilleen jaksoakaan. Joukkue teki alkusarjan otteluissa kaikkiaan 43 juoksua ja antoi vastustajilleen 12 juoksua.

MAINOS

Teemana voittaminen

Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki summaa, että tulevana viikonloppuna voittamisen pitää olla Vedon keskiössä.
– Voittaminen on iso teema. Lauantaina pitää murtautua loppuotteluun ja sunnuntaina taistella hallimestaruudesta.

Aviasport Areenan hidas pinta ei palvele Kivimäen mukaan Vedon pelaamista parhaalla tavalla.
– Tämä tiedostetaan. Keskitymme vain siihen asiaan, että lähdemme voittamaan.
Vetoa kaudesta 2015 alkaen käskyttänyt Kivimäki arvelee, että tulevan viikonlopun otteluiden marginaalit ovat pieniä. Hän kertoo, että kesään saakka sivussa olevan Matias Rinta-ahon lisäksi Veto-miehistö ei kärsi muista loukkaantumisista.

Vedon ja Jymyn välinen välieräottelu pelataan lauantaina kello 18.30. Pronssiottelu alkaa sunnuntaina kello 13 ja finaali kello 16. Hallista Vedolla on puolustettavanaan talvella 2010 alkanut kahdeksan mitalin putki. Veto on voittanut hallikultaa vuosina 2010, 2016 ja 2017. Hopeaa joukkue on saanut vuosina 2011–2014 ja pronssia 2015.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät