Kesäduuniin kaupungille

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven kaupungille kesätyöntekijät on jälleen valittu.

Työpaikan saavat Ainonen Olivia, Airismäki Antti, Alatalo Venla, Alatalo Valtteri, Borisov Anfisa, Haanpää Onni, Halkosaari Mira, Haukka Taru, Hautakangas Niko, Hautala Julia, Hautamäki Hilla, Hautamäki Emilia, Hautanen Victoria Dorothea, Heikkilä Viljami, Hietala Selina, Honko Valtteri, Hosionaho Saimi, Hänninen Venla, Isoaho Nelma Nea Tuulikki, Jaakkola Tuomas, Joensuu Petra, Joensuu Linnea, Joensuu Nooa Olavi, Jokela Silja, Kamunen Melina, Kangastupa Inka, Karttunen Akseli, Keltikangas Anne, Koivisto Anna, Koivisto Ellimaria, Koppelomäki Suvi, Lahti Perttu, Lehtola Niko, Lehtomäki Tomas, Luoma-aho Miska, Marjanen Mira-Pauliina, Mattila Nea, Mattila Nella, Mattsson Roosa, Nurminen Elina, Nurminen Emmi, Raivio Teresa, Rantakangas Pilvi, Rantakangas Tiitus, Rentola Anne-Mari, Rinne Iida, Sillanpää Saara, Siltala Vili, Sippola Matias, Svan Jenna, Takala Raisa, Takala Tiia, Tullila Janette, Tynjälä Peppi ja Yli-Juuti Joel.

MAINOS

Varalle valitut ovat Haapa-aho Matilda, Joensuu Wilhelmiina, Savela Mira, Sillanpää Anna ja Särkijärvi Anastasia.

Valituille lähetetään henkilökohtainen kirje, jossa kerrotaan työpiste.

MAINOS
Edellinen artikkeliVimpelin uusi elinkeinovaliokunta tarttui työhön
Seuraava artikkeliHallintojohtajan valinta jatkuu Alajärvellä