Miia Ollila kisaa Model Of Cityklinikka -tittelistä

Mainos[adrotate banner="3"]

Cityklinikka Turku on laajentanut toimintaansa ja järjestää Model of Cityklinikka -kauneuskilpailun. Kisassa haetaan kaunista, helposti lähestyttävää ja valovoimaista nuorta naista Turun Cityklinikan keulakuvaksi.

Alajärveltä kilpailun finaaliin on yltänyt jo aikaisemminkin kauneusmittelöistä tuttu Miia Ollila.

MAINOS

Finaali järjestetään Aalto-yökerhossa 20.4. Tuomariston puheenjohtajana toimii Cityklinikan toimitusjohtaja Piotr Sikorski. Kisan juontavat Model of Cityklinikka -kauneuskilpailusta vastaava Mirva-Mari Määttä ja Roan-yhtyeen solisti Joonas Jalonen. Esiintyjänä väliajalla nähdään nouseva indie pop -yhtye Roan.

Yleisö pääsee myös valitsemaan oman suosikkinsa nettiäänestyksen avulla. Yleisön suosikki -äänestys on parhaillaan käynnissä ja avoinna 19.4 saakka!

Suosikkiaan voi äänestää kaksi kertaa tykkäämällä ehdokkaan kuvista Model Of Cityklinikka- kauneuskilpailun Facebook -sivulla. Miian äänisaalis on äänestyksen edetessä jo komea, mutta jokainen uusi ääni on tarpeen!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliMukaan Avoimet Puutarhat -teemapäivään
Seuraava artikkeliHarmaa koirakauppa kukoistaa verkossa