JPK-05 pronssimitaleille

Mainos[adrotate banner="3"]

JPK-05 on kiekkoillut kevätkauden Keskimaan D2AA-sarjassa. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta ratkaisivat lopullisen järjestyksen lopputurnauksessa, johon myös JPK osallistui.

Muut lopputurnaukseen yltäneistä joukkueista olivat Sport, JYP ja Jyki. Kullan nappasi Sport, mutta kolmanneksi sijoittui hienosti JPK. Pronssiottelussa kaatui JYP selvästi luvuin 11-5. JPK-05:n valmennuksesta kerrotaan, että joukkue on jo kasassa tulevalle kaudelle ja se lähtee pelaamaan kovatasoista D1AAA-sarjaa.

MAINOS

Joukkue haluaa kiittää tukijoitaan kaudesta 2017-2018: Norelcom, Jäämestarit, Saltex, Neste Alajärvi, Finnlamelli, Kymppiosat, TP Jousmäki, A-aidat, Vrj-group, Finnkatsastus, Lähitapiola, Markku Ylitalo, Alajärven autokoulu, Spesifix, Alumech, Kopar, Peltisepänliike Arto Turja ja JMH-osat.

MAINOS
Edellinen artikkeliSuosittu Kirppisralli Alajärvellä saa jatkoa!
Seuraava artikkeliEläkeläiset keilasivat Alajärven mestaruuksista