-8.6 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

JPK-05 pronssimitaleille

JPK-05 on kiekkoillut kevätkauden Keskimaan D2AA-sarjassa. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta ratkaisivat lopullisen järjestyksen lopputurnauksessa, johon myös JPK osallistui.

Muut lopputurnaukseen yltäneistä joukkueista olivat Sport, JYP ja Jyki. Kullan nappasi Sport, mutta kolmanneksi sijoittui hienosti JPK. Pronssiottelussa kaatui JYP selvästi luvuin 11-5. JPK-05:n valmennuksesta kerrotaan, että joukkue on jo kasassa tulevalle kaudelle ja se lähtee pelaamaan kovatasoista D1AAA-sarjaa.

MAINOS

Joukkue haluaa kiittää tukijoitaan kaudesta 2017-2018: Norelcom, Jäämestarit, Saltex, Neste Alajärvi, Finnlamelli, Kymppiosat, TP Jousmäki, A-aidat, Vrj-group, Finnkatsastus, Lähitapiola, Markku Ylitalo, Alajärven autokoulu, Spesifix, Alumech, Kopar, Peltisepänliike Arto Turja ja JMH-osat.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät