Pronssimitalistit vas. Nella Korpela, Roosa Nuolikoski, Sofia Kari, Elias Särkinen, Veeti Hautala, Daniel Varila, Atte Salmenautio, Matias Viitasaari, Einari Raivio, Ville-Veikko Keski-Levijoki. MV vas. Aatu Mäkelä, Pyry Höykinpuro. Joukkueessa ovat kauden aikana pelanneet lisäksi Veeti Niemenaho, Eemeli Kantanen, Jimi Järvinen, Elias Hautamäki, Otto Hämäläinen, Juuso Mäntyniemi ja Samuel Särkijärvi.

JPK-05 pronssimitaleille

JPK-05 on kiekkoillut kevätkauden Keskimaan D2AA-sarjassa. Runkosarjan neljä parasta joukkuetta ratkaisivat lopullisen järjestyksen lopputurnauksessa, johon myös JPK osallistui.

Muut lopputurnaukseen yltäneistä joukkueista olivat Sport, JYP ja Jyki. Kullan nappasi Sport, mutta kolmanneksi sijoittui hienosti JPK. Pronssiottelussa kaatui JYP selvästi luvuin 11-5. JPK-05:n valmennuksesta kerrotaan, että joukkue on jo kasassa tulevalle kaudelle ja se lähtee pelaamaan kovatasoista D1AAA-sarjaa.

Joukkue haluaa kiittää tukijoitaan kaudesta 2017-2018: Norelcom, Jäämestarit, Saltex, Neste Alajärvi, Finnlamelli, Kymppiosat, TP Jousmäki, A-aidat, Vrj-group, Finnkatsastus, Lähitapiola, Markku Ylitalo, Alajärven autokoulu, Spesifix, Alumech, Kopar, Peltisepänliike Arto Turja ja JMH-osat.