-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Suosittu Kirppisralli Alajärvellä saa jatkoa!

Lauantaina 14.7.kello 10-18 Alajärvellä järjestetään jälleen Kirppisralli. Tapahtuma keräsi viime vuonna tuhatpäisen joukon vierailijoita paikkakunnalle ympäri maakuntaa.

Kesämatkailijoita houkutellut tapahtuma sai positiivista palautetta myyjien yhteisöllisyydestä ja lämpimästä vastaanotosta. Vierailijat saivat poistua rallista peräkontit täynnä hyviä löytöjä. Joku olisi halunnut päästä jopa tonttikauppoihin!

MAINOS

Kirppisralliin etsitään jälleen innokkaita myyjiä, jotka ovat valmiita avaamaan pihamaansa vierailijoille ja rakentamaan myyntipisteensä esimerkiksi autotalliin, puutarhaan tai katokseen. Oman myyntipisteen suunnittelussa on vain mielikuvitus rajana!

Yhteisiä ideoita jaetaan tapahtuman suljetussa Facebook-ryhmässä sekä vapaaehtoisessa ideointi-illassa, johon myyjät kutsutaan koolle kesäkuussa. Kirppisrallin reitin mitta on yhteensä noin 70 kilometriä. Viime vuodelta saatu palaute osoitti, että aika oli juuri sopiva koko reitin läpikäymiseen.

– Kirppisrallin ideana ja meidän järjestäjien näkynä on tehdä niin houkutteleva tapahtuma, että se todella virkistää alueen matkailua. Markkinointiin panostetaan yhä enemmän ja aiomme myös vastata haasteisiin, joita viime vuonna ilmeni.

– Esimerkiksi kartat olivat ulkopaikkakuntalaisille vaikeaselkoisia ja ne loppuivat ensimmäisen tunnin aikana. Markkinointikustannusten kasvaessa perimme myyjiltä ilmoittautumisen yhteydessä kymmenen euron ilmoittautumismaksun kuluja kattamaan, Miia Saukko ja Roosa Linnanmäki kertovat.

– Myyjillä on oiva mahdollisuus vaihtaa tavara rahaksi, kun ihmismassa saadaan liikkeelle hyvin isolta alueelta. Pengottavaa kaipaavat kaikki lapsesta vaariin, niin miehet kuin naiset. Viime vuonna heräsi toive äijäkirppiskohteista, joissa miehet pääsisivät penkomaan autotallien ylimääräistä rompetta.

– Mikäli asut kauempana tai et halua myydä tuotteita omalla pihallasi, kysy lisää yhteismyyntipaikoista, joita on tulossa eri kylille. Ilmaisen myyntipaikan parkkipaikaltaan tarjoaa tärkeä yhteistyökumppanimme, Vuokrakirppis Adeliina, tytöt jatkavat.

Myyjien viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 1.6., jonka jälkeen alkaa karttojen valmistaminen. Kaikki kohteet numeroidaan karttaan, joka jaetaan alueen talouksiin ja jonka saa tulostaa netistä tai napata mukaan matkan varrelta. Ihmiset lähtevät kartan avulla ajelemaan kirppispisteestä toiseen, tarvittaessa navigointilaitteita apuna käyttäen.

Jokainen myyjä voi halutessaan kertoa oman myyntipaikan sisällöstä tai ohjelmasta (esim. lastenvaatteita, huonekaluja, urheiluvälineitä, antiikkia, poniratsastusta, lettuja ja kahvia) auttaakseen suunnistajaa löytämään häntä kiinnostavat kohteet.

Ilmoittautumisia ottaa vastaan Miia Saukko puhelimitse tai viestillä 044 3434 326 ja sähköpostilla niittylanlapset@gmail.com.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät