MLL:n Lapset ensin -keräys on käynnistynyt

Mainos[adrotate banner="3"]

MLL:n perinteinen Lapset ensin -keräys on käynnissä. Keräys järjestetään 1.4.-15.5. välisenä aikana, jolloin MLL:n keräyslippaita on Halpa-Hallin, Alajärven K-Supermarketin, Alajärven ja Lehtimäen S-Markettien kassoilla.

Vappua ja äitienpäivää edeltävinä viikonloppuina (27.-28.4. ja 11.-12.5.) on Alajärven yhdistyksen hallituksen jäseniä lippaiden kanssa kauppojen edustalla. Heidät tunnistaa MLL:n sinisestä liivistä.

MAINOS

Lahjoittamista on tänä vuonna helpotettu lahjoituslinkillä, joka löytyy paikallisyhdistyksemme internetsivulta osoitteesta https://alajarvi.mll.fi. Lahjoituksen tekeminen linkin kautta on nopeaa ja helppoa ja siellä voi lahjoittaa itse haluamansa summan.

Alajärvellä keräyksen tuotto ohjataan tänäkin vuonna kesän leikkikenttätoimintaan ja ensisyksyllä alkavien harrasteryhmien järjestämiseen. Alajärvellä MLL on perinteisesti pitänyt liikuntaleikkikoulua. Tästä syystä keräyksen tuotto on hyvin tärkeä asia, jotta lapsille kautta Alajärven saadaan mukavaa ja edullista, jopa maksutonta toimintaa.

Tänä kesänä leikkikenttäkerho järjestetään viitenä päivänä viikossa, entisen neljän päivän sijaan. Leikkikenttäkerho saadaan näin pyörimään useammassa paikkaan kesän ajan. Haku leikkikenttäkerhojen ohjaajiksi on käynnissä 20.4. saakka, hakemukset voi lähettää osoitteella arja.tikkanen@hotmail.com.

Keräysvastaavina toimivat Sari Hämäläinen ja Maria Averjanov.

Keräystulos jää varsin kattavasti omalle paikkakunnalle, sillä vain 25 prosenttia tuloksesta menee liitolle keräyskuluihin.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliVedon mikrotytöille pronssia
Seuraava artikkeliKylät tekevät tulevaisuutta