1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

PihaMiehet tarjoaa täyttä palvelua suoraan kotiin tai mökille

Alajärvellä on aloittanut toimintansa uusi kiinteistö- ja mökkipalvelu PihaMiehet, jonka ideana on tarjota talonmiespalveluja niin mökeille kuin koteihinkin.

Parhaillaan PihaMiesten Jussi Latvalaa työllistää kuitenkin renkaidenvaihdot, sillä omaan autoon renkaita vaihtaessaan Jussille ja puolisolleen Minnalle tuli idea, että tässä on asia, jossa moni varmasti kaipaa apua. – Ja niin on kaivannut, tästä tuli heti kysytty palvelu, Jussi kertoo.

MAINOS

– Heitämme auton perälle paineilmatyökalut ja tulemme vaihtamaan renkaat autoosi kotipihassasi. Haemme kesärenkaat varastosta, vaihdamme ne autoon ja talvirenkaat siirrämme varastoon. Aikaa hommassa menee parikymmentä minuuttia.

PihaMiehet toimii Eläinhoitola HepoKatin aputoiminimenä. Alan palveluja halutaan tarjota, koska kysyntää on ja tarjontaa ei ole lähellekään samassa määrin.

– Tuotamme talonmiespalveluja kesämökeille, yksityisille ja jopa yrityksille. Pidämme kesämökeistä huolen asukkaiden ollessa poissa. Kun kesäasukkaat palaavat, on nurmikko leikattu, puut ladossa ja kaikki muutenkin mökillä kunnossa. Lomalle voi tulla ”valmiiseen pöytään”.

– Teemme myös pikkuremontteja ja -huoltoja, rännien puhdistuksia, terassin rakentamisia ja muita pihan töitä, Jussi kertoo. Näin keväällä työllistävät myös laiturien asentamiset paikoilleen.

Palvelut voidaan tuoda paitsi kesäasunnoille, myös ihan kenen tahansa omaan kotiin. Nurmikonleikkuun Jussi tekee omilla koneillaan niin, että tunnissa saadaan jo normikokoisen pihan nurmikko leikattua ja reunat siistittyä trimmerillä.

– Tuomme palvelut sinne, missä ihmiset asuvat ja voimme näin helpottaa kodin arkea. Jussi sanoo ja muistuttaa, että kaikki PihaMiesten tekmä työ on kotitalousvähennyskelpoista.

PihaMiehet starttaavat työtehtäviin noin 60 kilometrin säteellä Kurejoelta, eli aina Ähtärinjärven rannoille, Soiniin, Vimpeliin, Kyyjärvelle kuin Lappajärvellekin. Ihan pienten hommien takia ei kannata kovin kauaksi lähteä, sillä se tulisi turhan kalliiksi asiakkaalle.

– Aina kannattaa kysyä, jos jokin homma odottaa tekijäänsä, Jussi kehottaa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät