-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Taimelan koulun vanhempainyhdistys haluaa välitunneille liikettä

Alajärven Lehtimäellä sijaitseva vajaan sadan oppilaan Taimelan koulu sai vastaanottaa koulun vanhempainyhdistykseltä mieluisan lahjoituksen, kun yhdistyksen jäsenet Satu Leppäkangas ja Mari Ala-Mattinen kävivät luovuttamassa koulun oppilaiden välituntien aktivoimiseksi ison kasan erilaisia liikunta-ja leikkivälineitä.

Lahjoituksen taustalla on Taimelan vanhempainyhdistyksen puheenjohtajan Anne Kärjen mukaan pyrkimys saada mahdollisimman moni oppilas välituntisin liikunnallisten leikkien pariin.

MAINOS

– Haluamme että kukaan koulun oppilas ei viettäisi välituntia paikallaan seisten tai istuen, vaan kaikilla olisi mahdollisuus mielekkääseen tekemiseen. Lahjoituksen mahdollisti Alajärven kaupungin vanhempainyhdistykselle myöntämä avustus.

Anne Kärjen mukaan Taimelan vanhempainyhdistys pyrkii myös jatkossa tukemaan oppilaiden aktiivista välituntien viettoa.

– Olemme anomassa rahallista avustusta paikallisilta yrityksiltä ja järjestöiltä uusiin kiikkuihin ja kiipeilytelineisiin, paljastaa Kärki.

Taimelan koulun vs. rehtori Kirsti Joensuu on erittäin tyytyväinen johtamansa koulun aktiivisen vanhempainyhdistyksen toimintaan.

-Olen hyvin iloinen koulun työtä tukevan vanhempainyhdistyksemme upeasta toiminnasta. Välinelahjoitukset ilahduttavat koulun väkeä. Jos mahdollista, vielä merkittävämpää on se yhdistyksen kautta tuleva vanhempien myönteinen asenne koulua kohtaan. Lasten ympärillä on yhtä
köyttä vetävä aikuisten joukko, korostaa Joensuu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät