-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Veto vahvana Fuengirolassa

Imatran Pallo-Veikot kesti miesten Superpesiksen sarja-avauksessa kuskin paikalla tasan yhden sisävuoron verran. Punanutut menivät Vimpelin Vetoa vastaan pelatun ottelun avausvuorossa kolmen juoksun johtoasemaan. Veto toipui nopeasti ja alkoi pyörittää sisäpeliään tutun tehokkaasti.

Ulkonakin saatiin juonesta kiinni ja joukkue pystyi torjumaan IPV:n kotiutusyritykset. Vedolle vuoden 2010 mestaruuden ratkaissut Jere Dahlström sai ottelussa purettavakseen kaikkiaan kuusi kotiutustilannetta, mutta lyötyjen juoksujen sarake jäi tuoreelta Pallo-Veikkojen vahvistukselta vielä täyttämättä. Kolme sarjapistettä Vedolle tuottanut ottelu kirjattiin jaksoin 0–2 (3–6, 0–9).

MAINOS

Vedon kiri lähti rullaamaan toisessa vuorossa. Kolmannessa oltiin jo tasalukemissa 3–3. Arttu Ruuskan lyömän ja Mikko Kanalan tuoman 3–4-juoksun jälkeen Vedon ote vapautui entisestään ja joukkue sai lisää laatua tekemiseensä. Joukkue teki tyhjäksi IPV:n kaksi kotiutusyritystä ja lisäsi omaa juoksusaldoaan kahdella.

Toisella jaksolla Veto oli sisäpelissään lähes pitelemätön ja lyöntivalikoima monipuolinen. Mikko Kanala horjutti entisestään IPV:n uskoa tekemiseensä takomalla toisella jaksolla kunnarin ja kolme tavallista. Hän toi ottelussa kaikkiaan kuusi juoksua ja pokkasi ansaitusti joukkueensa ykköspalkinnon. Vedon ulkopeli oli tarkkaa, lukuun ottamatta IPV:n ainokaiset juoksut tuottanutta avausvuoroa. Veto vei myös kolmostilanteet 14–23.

Vedon tilastot: Teemu Isoketo 0/2, Olli Heikkala 0/2, Mikko Kanala 1+3/6, Sami Haapakoski 2/2, Henri Puputti 3/1, Arttu Ruuska 1/0, Jere Saukko 0/2, Perttu Ruuska 1/0, Janne Mäkelä 3/0.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät