-6.6 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Kansalaisopiston kevätnäyttely lähestyy!

Alajärven kädentaitoryhmien kevätnäyttely vierailee tänä vuonna Paavolantorin tiloissa. Näyttely on avoinna perjantaina 27.4. kello 10-17 ja lauantaina 28.4. kello 10-14.

Perjantaina seppä Kyösti Heikkilä on luvannut pitää työnäytöksiä Paavolantorin pihalla ja lauantaina esittäytyvät ainakin keramiikkaopiskelijat. Keramiikkaopiskelijat ovat paikalla lauantaina kello 11-12, jolloin pääsee myös kokeilemaan saven työstämistä itse.

MAINOS

Näyttelyssä on esillä töitä kudonta- ja käsityöryhmistä, posliininmaalauksesta, kuvataiteesta, keramiikasta, taontakursseilta, paperimassa- ja posliininukkekurssilta, kansallispukukurssilta ja puutöistä.

Vuoden aikana on valmistunut taas valtaisat määrät hienoja töitä, joista vain murto-osa ehtii näyttelyyn esille.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät