-22 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Trove muuttaa ja uudistuu

Trove huonekaluliike Alajärvellä muuttaa ja uudistuu. Muuttomatka ei onneksi suurensuuri ole, sillä Trove pysyy jatkossakin Paavolantorilla, mutta vaihtaa nykyisestä sijainnistaan käytävän toiselle puolelle Seppälältä vapautuneisiin tiloihin.

– Saamme lisää tilaa ja sitä myötä uusia tuoteryhmiä myyntiin. Voimme uudistaa liikkeen ulkoasua ja mikä tärkeää, saamme myös aiempaa enemmän varastotilaa, luettelee kauppias Tatu Kurunmäki. – Lisäksi saamme kovasti kaivatut näyteikkunat!

MAINOS

Uusissa tiloissa tullaan satsaamaan myös tyyny- ja peittopuoleen Uni Showroom -tyyliin.

Troven muutto toteutetaan toukokuun aikana ja uusien tilojen avajaiset on odotettavissa kuun lopulla.

Sitä ennen nykyisissä tiloissa on luvassa tyhjennysmyyntiä. Kannattaakin poiketa katsomassa mitä on tarjolla, sillä loppueriä laitetaan aikanaan varmasti edullisesti asiakkaille.

Tulevaisuuden erikoisliikkeet Alajärvellä?

Troven muuttoa puuhatessaan Tatu on pohdiskellut myös tulevaisuuden visioita paitsi oman yrityksensä, myös muiden paikkakunnan erikoisliikkeiden osalta.

– Haluaisin Alajärvelle keskustelua siitä, mikä on tulevaisuuden erikoisliike Alajärvellä?

– Heitän haasteen ja ajatuksen kaikille muillekin kauppiaille, liikkeiden hoitajille, yrittäjille ja muille aiheesta kiinnostuneille. Kokoonnutaan yhteen keskiviikkoiltana 16.5. juttelemaan asiasta, Kurunmäki kutsuu.

Tatu Kurunmäki raottaa ajatuksiaan siitä, mihin suuntaan Trove voisi Alajärvellä tulevaisuudessa mennä. – Kerron näkemyksiäni asiasta ja haluan kuulla muiden mielipiteitä ja keskustelua.

– Mietitään yhdessä, voisiko se toimia ja voisiko joku muukin toimia samalla tavalla
Tatu Kurunmäki toteaa, että jotta erikoisliikkeet Alajärvellä pärjäävät jatkossakin ja säilyttävät houkuttelevuutensa kansainvälisenkin kilpailun keskellä, on toimittava myös yhdessä.

– Jos minun ideoissani on sellaisia joita joku haluaa käyttää, niitä saa lainata ja toteuttaakin ne paremmin kuin itse osaan. Ei ole keneltäkään pois, jos toinen pärjää.

Illan tilaisuuteen tulee rajoitettu osanotto ja sinne tulee ilmoittautua ennakkoon Tatulle.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät