-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Jamin Palvelut Oy:n toiminta on alkanut vilkkaasti

Jamin Palvelut Oy on Järviseudun koulutuskuntayhtymän sataprosenttisesti omistama osakeyhtiö, joka aloitti toimintansa vuoden 2017 alussa. Uuden kuntalain velvoittamana Jamin Palvelut Oy perustettiin toteuttamaan maksullista palvelutoimintaa kuten kilpailutilanteessa markkinoilla harjoitettavaa koulutusmyyntiä.

Yhtiön toimitusjohtajana toimii Järviseudun koulutuskuntayhtymän rehtori Matti Väänänen. Jamin Palvelut Oy ostaa koulutus- ja tukipalveluja Järviseudun koulutuskuntayhtymältä sekä vuokraa koulutustiloja, koneita ja laitteita kuntayhtymältä. Koulutusten toteutuksista vastaa Järviseudun koulutuskuntayhtymän aikuiskoulutus.

MAINOS

Jamin Palvelut Oy järjestää laadukkaita ja monipuolisia koulutuksia yrityksille, yhteisöille sekä yksityisille useilla eri paikkakunnilla Etelä-Pohjanmaan alueella.

Vuoden 2017 aikana eripituisiin koulutuksiin osallistui yli tuhat henkilöä. Vuosittaisen opiskelijamäärän odotetaan kasvavan, sillä alkuvuoden aikana koulutuksiin on osallistunut jo yli 600 opiskelijaa.

Jamin Palvelut Oy:ltä löytyy laaja valikoima työelämässä tarvittavia eri alojen pätevyys- ja lupakorttikoulutuksia, esim. hygieniaosaaminen, kasvinsuojelu, ensiapu, tulityö-, työturvallisuus-, nosturi- sekä trukkikorttikoulutukset.

Yhtiöllä on myös Trafin lupa järjestää kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyskoulutuksia. Kevään aikana onkin järjestetty useita ammattipätevyyskoulutuksia.

Työvoimakoulutuksena järjestetään Järviseudun ammatti-instituutin Kurejoen toimipisteen tiloissa metallialan jatko- ja täydennyskoulutusta, jossa on mahdollisuus suorittaa mm. pätevyyskokeita sekä alumiinista että teräksestä.

Työhönvalmennusta toteutetaan koko Etelä-Pohjanmaan alueella. Lisäksi huhtikuun alussa Kuortaneella alkoi 70 päivää kestävä hitsaajien rekrykoulutus.

Maatalouslomittajien täydennyskoulutuksia järjestetään kuntien lomatoimille useista eri aiheista asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan. Koulutuksia toteutetaan koko valtakunnan alueella.

Jamin Palvelut Oy tarjoaa myös konsultointi- ja asiantuntijapalveluita mm. hitsaajan pätevyyskokeet, kone- ja metallialan mittauspalvelut.

Jamin Palvelut Oy:n avoimeen koulutustarjontaan pääset tutustumaan osoitteessa www.jamin.fi/aikuiskoulutus tai ottamalla yhteyttä aikuiskoulutusjohtaja Risto Riihimäkeen tai aikuiskoulutussihteeri Virpi Mattilaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät