3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Pikkulotta -riipus saa rinnalleen korva- ja rannekorun

Vuosi sitten Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi ja tunnuksilla lanseerattu Pikkulotta -riipus saa nyt rinnalleen korvakorut ja rannekorun. Näin Pikkulotta laajenee yhdestä tuotteesta sarjaksi kuitenkin niin, että riipuksen loisto ei himmene.

Pikkulotta -sarja on Annukka Lahti Desingin käsialaa ja sen on suunnitellut alajärveläinen korusuunnittelija Annukka Raatikainen yhdessä artenomi Niina Hallilan kanssa.

MAINOS
Pikkulotta -riipuksen kanssa yhteensopivat korvakorut ja rannekoru.

Vuosi sitten lanseerattu riipus on ollut menestys. Korun saama vastaanotto on Annukan mukaan ollut yllättävä ja kokemus on kaikkiaan ollut todella positiivinen.

– Olemme pieniä tekijöitä pienellä markkinointibudjetilla ja silti tieto korusta ja kiinnostus sitä kohtaan on kantautunut laajalle.

Pikulotta -riipusta on myyty paitsi Kello ja Kulta Hipussa Alajärven Paavolantorilla, myös korun oman verkkokaupan kautta. Korua on mennyt huomattavissa määrin pääkaupunkiseudulle ja jopa ulkomaille yllättävän paljon.

– Kun vuosi sitten lanseerasimme korun, meillä oli jo 50 ennakkotilausta. Se oli käsittämätön määrä, Annukka muistelee kulunutta vuotta ja kertoo, että yksi huipputapaus vuoden varrelta oli Paula Vesalalle luovutettu riipus, jota hän käytti linnanjuhlien jatkoilla!

Pikulotta -riipus on tunteisiin vetoava koru, jonka taustalla olevan tarinan avaaminen asiakkaille on monet kerrat vuoden varrella nostattanut kyyneliä silmiin ihan raavaille miehillekin. Onkin harvinaista, että korulla on takanaan tarina, ja vieläpä näin suuri kuin tällä.

Annukka iloitsee myös siitä, että Lotta Svärd -säätiö, jolle osa jokaisen korun myyntihinnasta menee, on ollut hyvin aktiivinen korun suhteen ja kiinnostunut prosessista.

Tällä hetkellä numeroitua juhlasarjan riipusta on jäljellä enää noin 50 kappaletta. Jos joku haluaa hankkia korun keväällä juhlivalle nuorelle, kannattaakin pitää jo kiirettä.

Sarja täydentyy

Riipusta myydessään Annukka alkoi nopeasti saada kyselyjä siitä, löytyykö riipuksen pariksi korva- ja rannekorua?

Niinpä Annukka ja Niina alkoivat pohtia asiaa jo varhaisessa vaiheessa ja pian oli selvää, että Pikkulotta -teema saisi jatkoa.

Näinä päivinä myyntiin saadaan korvakorut ja rannekoru, molemmat erillisinä ja erikseen hankittavina tuotteina.

Korujen suunnittelun lähtökohtana on ollut niiden sopiminen riipuksen pariksi. Materiaali on Sterling -hopeaa valkokulta -pintakäsittelyllä, jotta korut eivät tummu.

Korvakorut ovat tappikorvakorut. Rannekoru on kapea ja siinä on ovaali laatta Pikkulotta -teksitillä sekä riippuva sydän. Rannekoru itsessään on tuote, joka sopii hyvin vaikka ihan nuorellekin tytölle.

– Uusilla koruilla riipuksen omistaja voi täydentää sarjaa, mutta ne toimivat myös itsenäisinä tuotteina, Annukka selvittää.

Niina valmistaa korujen rasiat. Myös ranne- ja korvakorujen tuotosta osa menee Lotta Svärd -säätiölle.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät