-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Kesänavausmarkkinat kunnon meiningillä Alajärvellä!

Kaupan Kehittämisryhmä tuo jälleen vipinää kaupan keskukseen Alajärvelle, sillä Kesänavausmarkkinat rävähtävät 11.-12.5. hurjine tarjouksineen, tuote-esittelyineen ja tarjoiluineen!

Mukana markkinoilla on laaja loukko paikkakunnan yrittäjiä ja yrityksiä, joista tarkemmin saa tietoa Torstai-lehdessä 9.5. julkaistavasta tarjousliitteestä.

MAINOS

– Kesänavausmarkkinoilla toteutetaan myös Kesäpassi -arvonta, kertoo Ari Ahvenlampi Kaupan Kehittämisryhmästä. – Kesäpassin löydät ensi viikon Torstai-lehdestä ja se kannattaa saksia mukaan ostoksille.

Kesäpassiin tulee kerätä viisi eri leimaa. Leiman saa ostosten yhteydessä Kaupan Kehittämisryhmän jäsenyrityksistä. Kun passi on täynnä, sen voi sujauttaa arvontalaatikkoon. Osallistujien kesken arvotaan huikea tuhannen euron lahjakortti!

Leimoja passiin voi kerätä 9.-19.5. välisenä aikana.

Arvonta tullaan suorittamaan kampanja-ajan jälkeen seuraavalla viikolla ja voittajalle lahjakortti luovutetaan vielä toukokuun aikana. Sen jälkeen onnellinen voittaja saakin lähteä heti shoppailemaan, koska lahjakortti on voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Lahjakortin voi käyttää palasine eri liikkeissä, mutta sitä ei voi muuttaa rahaksi. Lahjakortilla maksaessa ei siis voi saada vaihtorahaa takaisin. Täyteen käytetty lahjakortti jätetään siihen liikkeeseen, jossa sitä käytettiin viimeisen kerran.

Liikkeissä vipinää

Kesänavausmarkkinoilla Alajärven kauppaliikkeet ovat jälleen valmiina panostamaan alkavaan kauteen paitsi monipuolisella tarjonnalla, myös mahtavilla tarjouksilla.

Esimerkiksi Tytti Hannulabacka Annabellasta vinkkaa, että heillä on liikkeessä luvassa tosi kova tarjous markkinoille, mutta ihan vielä sen sisältöä ei avata! Kannattaa katsoa ensi viikon Torstai-lehdestä!

Annabellassa on muutakin uutta nyt, kun liike on avoinna myös maanantaisin Seppälästä tutun Saana Kankaanrannan tultua Tytille työhön.

– Meillä on uudistuttu niin, että valikoimissa on nyt vaatteita myös nuoremmille naisille, esimerkiksi ihanaa mekkoa joka menee juhlassa, mutta myös ihan arjessakin. Nuorille on tullut upeaa, erikoista farkkua Espanjasta ja helmifarkkutakkeja on viidessä eri mallissa.

Myös supersuositut Otzshoet, eli pellavakengät, ovat jo saapuneet. – Verkkokaupastamme annabella.fi tai Facebook -sivulta voi aina tarkastaa ajantasaista valikoimaamme, Tytti vinkkaa.

Halpa-Hallissa kesänavausmarkkinat esittelevät kaiken kesään liittyvän niin kotiin kuin puutarhaankin. – Äitienpäivä -teema on meillä tietenkin vahvasti esillä markkinoilla, mutta myös puutarhamyymälä on jo auki, polkupyöräkauppa vauhdissa, grillit ja kaikki puutarhaan liittyvä on esillä, lupaa Tuomo Pollari.

Halpa-halleissa on parhaillaan käynnissä suuri brändi -uudistus, joka muuttaa myymälän ilmettä, opasteita, logoja ja värimaailmaa. Uudistus saadaan Alajärvellä valmiiksi markkinoihin mennessä.

Rajuja tarjouksia on markkinoille luvassa, joten kannattaa suunnata myös uudistuneeseen Halpa-Halliin! – Nyt Halpa-Hallissa voi tehdä ostoksia myös 24/7, sillä brändin uusiutuessa myös satsaus verkkokauppaan on kasvanut. Kannattaa tutustua, sitä kautta aukeavat vielä laajemmat valikoimat, Pollari vinkkaa.

Kahvila Toivossa kesämarkkinoita odotellaan jäätelönmaku suussa, sillä Toivon pihaan on tulossa jäätelökioski valion irtojäätelöineen! Tavoitteena on saada kioski auki Kesämarkkinoille ja sitten sitä pidetäänkin avoinna koko kesän ajan laajoin aukioloajoin!

Kioski työllistää kesän ajaksi 4-5 nuorta ja Anne Suoninen Kahvila Toivosta toteaakin, että kioski oli mahdollista toteuttaa nuorten kesätyöpaikkatuen turvin. Sillä oli ratkaiseva merkitys kioskin hankkimiselle.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät