Jorma Uotinen puhuu positiivisuuden elinvoimaksi Alajärvellä!

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä kuullaan perjantaina 29. kesäkuuta huikea, innostava ja taatusti luova luento, kun Jorma Uotinen saapuu vieraaksi Positiivisuudesta elinvoimaa -seminaariin.

Tilaisuus on maksuton ja Alajärven auditorioon otetaan sitä kuulemaan 250 ensin ilmoittautunutta.

MAINOS

Tilaisuudessa Uotinen puhuu muun muassa luovasta johtamisesta. Yhdessä onnistuminen on välttämätöntä edistykselle. Huipputiimin luominen vaatii johtajalta työntekijöiden rohkaisemista, päätöksiä ja yhteistyötä. Johtaja huolehtii tiimistä, että se pysyy liikkeessä, antaa sille sopivat vaatimukset ja resursoi tavoitteet.

Jorma Uotinen pistää itsensä likoon ja haastaa mukaan muitakin.

Uotisen jokaiseen lauseeseen sisältyy syvällistä ajattelua, jonka ymmärtäminen antaa kuulijalle aina yhden elämyksen lisää. Hänen charminsa on ainutlaatuista, hänen kerrontatapansa on persoonallinen, koskettava ja mukaansa tempaava.

Positiivisuudesta elinvoimaa -seinaariin järjestetään perjantaina 29.6 kello 12-14 Alajärven auditoriossa.

Tervetulosanat tilaisuuteen lausuu Elinvoimaa kuntiin -projektipäällikkö Tiina Pelkonen ja Tiina suosittelee seminaaria niin yrittäjille, heidän työntekijöilleen kuin ihan kenelle tahansa muullekin, sillä positiivisuudella saadaan liikkeelle positiivinen kierre!

Uotisen osuuden jälkeen kuullaan vielä Etelä-Pohjanmaan liiton valmistelujohtaja Asko Peltolaa maakuntauudistuksen mahdollisuuksista.

Syksyllä ministerivieras

Elinvoimaa kuntiin -projektin seminaarit jatkuvat näyttävästi syksyllä, kun Evijärven Auditoriossa on Kasvua ja elinvoimaa -seminaari lauantaina 18.8. kello 10-13.

Mukana on mm. elinkeinoministeri Mika Lintilä kestomassa kasvupalveluista. Lintilä osallistuu myös paneelikeskusteluun, jossa mukana ovat myös mm. Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien toimitusjohtaja Heikki Risikko ja Kuntaliton kehitysjohtaja Erja Lindberg.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliMyllykankaan koulu toiseksi Fillarimestarit -kisassa
Seuraava artikkeliLaura Takala on esikoisrunoilija jo 17 -vuotiaana