-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Soinin Musiikinharrastajat aktivoituu – äitienpäiväkonsertti luvassa

Soinin Musiikinharrastajat perustettiin vuonna 1994 aluksi Musiikin ystävät -nimellä. Yhdistysrekisteriin merkattiin Soinin Musiikinharrastajat ry. Yhteistyötä tehtiin paljon Alajärven musiikkiopiston kanssa.

Konsertteja, matineoita ja musiikkileirejä pidettiin yhteistyössä kunnan kanssa säännöllisesti vuoteen 2002. Musiikkileirejä on järjestetty muutaman vuoden välein niin, että viimeisin on ollut kesällä 2013.

MAINOS

Yhdistyksellä on ollut viime aikoina varsin rauhallista. Nyt yhdistys on nostettu uuteen nousuun ja uusia jäseniä on saatu hallitukseen.

Puheenjohtajana toimii Jarkko Järvenpää. Varapuheenjohtaja toimii Ossi Mäki-Reini ja sihteerinä Jenni Leppänen. Jäseninä toimivat Irma Nukarinen, Eveliina Mäki-Reini, Niina Osala, Leena Kujala-Kilpeläinen ja Leila Järvinen.

Yhdistyksen tavoitteena on, että soinilaista musiikinharrastusta edistetään eri tavoin. Musiikin harrastajia on tuettu stipendein ja instrumenttien hankinnoin. Erilaisia musiikkitapahtumia on järjestetty vuosien varrella.

Tulevana äitienpäivänä, eli 13.5. Yhteistalolla järjestetään äitienpäiväkonsertti. Konsertissa kuullaan pääasiassa soinilaisten esittämää musiikkia. Mukana on kuoroja ja duettoja ja musiikkityylejä laidasta laitaan.

Konsertti on ilmainen, mutta Cafe Sisun tuotot menevät nuorisourheiluun. Näin yhteistyötä tehdään urheiluseuran kanssa. Konserttia tukevat EJ-tarhat, JS-pinta ja Soinin kunta. Kahvitus alkaa kello 13.30 ja musiikkikonsertti alkaa kello 14.

Jatkossa Soinin Musiikinharrastajilla on suunnitteilla musiikkileiri syksymmällä. Ajatuksena on, että entisiä leiriläisiä voisi olla mukana ohjaamassa nuoria musiikinharrastajia. Syksyllä on luvassa myös lastenkonsertti perheen pienimmille.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät