-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Mitä teidän kylällä tapahtuu 9. kesäkuuta?

Valtakunnallista Avoimet Kylät -päivää vietetään lauantaina 9. kesäkuuta. Tapahtumia on tarjolla ympäri Suomen, kun kylät kutsuvat kaikki liikkeelle ja tutustumaan kylän elämään. Mitä teidän kylällänne tapahtuu?

Avoimet Kylät -päivänä järjestetään tapahtumia niin pienissä kuin isoissakin kylissä. Ohjelmassa on mukavaa yhdessä olemista ja tutustumista kylien elämänmenoon.

MAINOS

Kylätapahtumat ovat esimerkiksi kyläyhdistysten kirpputoreja, kahviloita, soutelua, luontokierroksia, bongausta, musiikkiesityksiä, museokierroksia tai ihan vaan kahvittelua. Jokaisella kylällä on omat juttunsa ja tapahtumat ovat pääasiassa maksuttomia.

Kylien monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja toimijat. Päivän järjestämisestä, tiedottamisesta ja markkinoinnista vastaavat maakunnalliset kyläyhdistykset ja Leader-ryhmät yhdessä Suomen Kylät ry:n kanssa.

Pistäkää tempaus pystyyn teidänkin kylällänne ja ilmoittakaa se mukaan Suomen kartalle kotisivulla epk.fi!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät