-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Alajärven Jamissa toteutetaan projektityyppistä opiskelua

Jamin vuosikertomus lukuvuodelta 2017-2018 on toteutettu uudella tavalla siten, että opiskelijat ja opettajat ovat osallistuneet sekä tutkintoja koskeviin juttujen ja valokuvien tuottamiseen että materiaalien kokoamiseen lopullista taittoa varten.

Mikko Murtokangas työstää JAMI-Portaalia.

Urakka on ollut suuri, mutta nyt lukuvuoden päättyessä 1.6. työ on päätöksessä ja vuosikertomus kansissa ja kaikkien käsillä luettavaksi.

MAINOS

Vuosikertomus tullaan julkaisemaan jatkossa myös sähköisenä ja se on saatavilla Jamin virallisilta webbisivuilta www.jamin.fi.

Muita projekteja on ollut laidasta laitaan ja mukaan mahtuu videoiden tuottamista, valokuvaamista, www-sivujen tuottamista sekä äänitteiden digitointia.

Datanomiopiskelijoita Anton Finnilä (D2), Joni Haukka (d2) ja Mikko Murtokangas (D2) on kuluneen kevään aikana inspiroinut myös uuden opiskelijavetoisen sivuston suunnittelu ja rakentaminen.

JAMI-Portaali on kokonaisuudessaan opiskelijavoimin toteutettava ja ylläpidettävä myynti- ja tuote-esittelypaikka, mikä tarjoaa myös paikallisille yrittäjille ja yhteistyökumppaneillekin oivallisen alustan saada tuotteilleen näkyvyyttä verkossa mutta kuitenkin paikallisesti.

On jopa mahdollista liittää tuotteiden esittelyyn eriasteisia yhteydenottolomakkeita tahi maksujärjestelyitä.

– Haemme aktiivisesti yhteistyökumppaneita, kertoo lehtori Pirjo Koivumäki Jamin Alajärven toimipisteeltä. – Tarkoitus on, että JAMI-portaalissa on yleisölle tarjolla Jamin omia tuotteita sekä opiskelijoiden perustamien yrityksien tuotteita ja palveluita kaikista Jamin yksiköistä.

Kuva2:

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät