0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Amazing Soini Race tutustutti Soiniin

Soinin nuorisovaltuuston organisoima Amazing Soini Race onnistui mukavasti. kahteen sarjaan osallistui molempiin viisi paria, jotka mittelivät taitojaan ja tietojaan monin tavoin.

Nuoremmat, 3.-8. -luokkalaiset aloittivat kisan lauantaina aamukymmeneltä Yhteistalolta. Kunnantalon ensimmäisessä pisteessä piti ratkoa Yhtenäiskoulusta tehty palapeli. Koululla ratkottiin matematiikan tehtäviä ja selvitettiin seuraavaksi paikaksi kirkon alue.

MAINOS

Sankarihaudalla oli tekstin opettelutehtävä ja päätöskohteessa urheilukentällä piti suorittaa pallotehtävä. Nopeimmin koko radan selvittivät Senni Lehisalo ja alajärveläinen Essi Rantakangas. Aikaa kului reilut puoli tuntia.

Vanhemmat aloittivat kisansa iltapäivällä. Paloasemalla oli rata, jossa piti siirtää vettä letkun avulla toiseen pisteeseen. Koululla oli frisbeegolfpiste, mistä jatkettiin museolle tehtävien pariin. metsässä oli luonnontuntemustehtäviä ja päätösrastilla ajettiin taitoradalla Fat bikella. Voittajiksi selvisivät Sanni Jussila ja Alina Kuivila.

Nuorempien voittajapari sai palkinnoiksi liput Ähtärin eläinpuistoon sekä pandataloon ja vanhemmat voittivat liput Solar Soundiin Seinäjoelle.

Soinin Nuva kiittää seuraavia tapahtumaa tukeneita ja mukana olleita: Soinin Osuuspankki, Kuudestaan ry, Ähtäri Zoo, Soini-seura, Soinin seurakunta, Soinin 4H-yhdistys, Soinin kunta, SOPS, Sisun pyöräilyjaosto ja Soinin VPK.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät