1.4 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Uusi sähkönmyyntiyhtiö suunnitteilla Järvieudulle

Järviseudun Sähkövoiman Kuntayhtymän osakaskunnat ja paikalliset sähköyhtiöt ovat allekirjoittaneet aiesopimuksen uuden yhteisen sähkönmyyntiyhtiön perustamisesta.

Aiesopimuksen solmineet Alajärven Sähkö Oy, Vimpelin Voima Oy, Alajärven kaupunki, Lappajärven kunta ja Vimpelin kunta ovat jo vuosia tehneet yhteistyötä sähkönhankinnassa Järviseudun Sähkövoiman kuntayhtymän kautta.

MAINOS

Uuden yhtiön tavoitteena on olla edullinen energian myyjä alueen yritys- ja yksityisasiakkaille sekä turvata paikallisten palveluiden säilyminen.

Toisaalta yhtiön tavoitteena on myös laajentaa asiakaskuntaa. Yhteistyöllä haetaan synergiaetuja muuttuneessa markkinatilanteessa ja samalla saadaan ratkaistua Järviseudun Sähkövoiman kuntayhtymän vuosia jatkunut epäselvä rooli sähkönhankinnassa.

Uuden yhtiön perustaminen ei vaikuta Alajärven Sähkö Oy:n ja Vimpelin Voima Oy:n sähköverkkotoiminnan omistukseen, vaan kyseiset liiketoiminnat jäävät edelleen paikallisille energiayhtiöille.

Yhteisyritys koskee ainoastaan sähköenergian myyntitoimintaa.

Vaikutukset asiakkaille ja asiakaspalveluun pyritään pitämään mahdollisimman vähäisinä. Asiakas voi jatkossakin hoitaa sähköasiansa paikallisen yhtiönsä toimipisteessä.

Alajärven Sähkö Oy:n toimitusjohtaja Ahti Källi ja Vimpelin Voima Oy:n toimitusjohtaja Janne Kangasaho korostavatkin, että uuden yhtiön on tarkoitus säilyttää palvelut nykyisissä pisteissä entisellään.

Kyse on yhteistyöstä, joka tulee parantamaan palveluja ja samalla alentamaan kustannuksia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät