-7.9 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Mäntymäen päiväkodilla eläintenpäivä!

Miten upeaa onkaan päästä ratsaille! Lasten silmät loistivat ja tätä kokemusta ei heti unohdeta!

Mäntymäen päiväkodilla Alajärvellä riitti ilonkiljahduksia, jännitystä ja haikeita huokauksia, kun lapset pääsivät viettämään eläintenpäivää kiltin pikku ponin, kanin ja lampaan seurassa.

Eläintenpäivää odotettiin aamusta alkaen jo niin kiihkeästi, että viimein Eläinhoitola Hepo-Katista paikalle tuodut rapsuteltavat saapuivat paikalle puoli tuntia ennakoitua aikaisemmin.

MAINOS

Ja rapsuttelijoita kilteillä eläimillä todellakin riitti. Komea lammas seisoi onnellisena paikallaan, kun kymmenet pienet kädet rapsuttelivat sen kaulaa ja kankkua. Lampaan naamasta oikein paistoi tyytyväisyys, kun pieniä ihailijoita riitti ympärillä!

Todellinen sydäntenmurskaaja oli puhtaasti sekarotuinen kani!

Ponin kanssa lapset pääsivät paitsi rapsuttelemaan, niin rohkeimmat myös ratsastamaan! Korkealle ponin selkään kohotessa lapsilla silmät loistivat yhtä lailla, kuin iloisella ponillakin!

Todellinen sydäntenvalloittaja taisi kuitenkin olla puhtaasti sekarotuinen kani, jonka sai syliinkin halattavaksi ja kutitettavaksi. Tästä kanista näki, että se on rapsutuksia tottunut vastaanottamaan ja tykkäsi niistä kovasti ja pienet hoitajat kohtelivat kania todella kauniisti.

Ihana eläintenpäivä piirtyikin varmasti todella monen lapsen mieleen pysyvästi. Vähemmän mukava puoli taitaa olla se, että monessa kodissa on varmasti tämän jälkeen kuultu itkunsekaista anelua, että ”meillekin pitäisi ottaa jokin lemmikki!”
Tuula Jokiaho

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät