Tiikerit juhlistivat pelikauttaan

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinin Tiikerit juhlistivat viime kauden pelikauttaan Tervaholvissa. Mukana oli jääkiekkojunioreita kahdesta joukkueesta. 08-joukkue eli F1 -ikäiset pelasivat yhdeksän voittoa, neljä tappiota ja yhden tasapelin.

Turnauksiin osallistuttiin ahkerasti. SKK mini talent -turnauksessa tuli sija neljä. Pronssiottelu päättyi 3-4. Mukana oli 15 joukkuetta.

MAINOS

HC Nokia turnauksessa tuli keväällä voitto. SoTi voitti kaikki pelit pitkällä kentällä. Mukana joukkueessa oli yksi pelaaja JPK:sta ja kaksi KIVA:sta.

Johan Ojala otti haltuunsa vuodeksi ”Maalitykki” -patsaan 35 tehdyllä maalilla.

Joukkueessa kauden aikana pelasivat: Jennika Ojala, Aatu Silvonen, Veeti Hakola, Matias Myllymäki, Joonas Järvinen, Oskari Huvila, Oskari Vuorenmaa, Seemi Saarimaa, Eero Ala-Mattinen, Kristian Ojala, Joanna Ojala, Johan Ojala, Eetu Koivisto, Sasu Huvila, Titus Liikala ja Aaro Krook.

Valmentajina toimivat Markku Ojala ja Veijo Koivisto, joukkueenjohtajana Tiina Ojala ja huoltajana Janne Vuorenmaa.

09 -joukkue eli F2-ikäiset pelasivat 6 häviöitä, 7 voittoa ja yhden tasapelin. Joukkue ei lähtenyt vielä turnauksiin.

Joukkueessa pelasivat: (myös samoja pelaajia kuin 08 -joukkueessa) Pihla Peura, Sara Ojala, Jatta Ojala, Joanna Ojala, Peeti Peura, Urho Saarimaa, Johan Ojala, Eetu Koivisto, Sasu Huvila, Titus Liikala, Chantte Katajamäki ja Tuukka Ojala.

Valmentajina toimivat Juha Huvila, Veijo Koivisto ja Markku Ojala. Joukkueenjohtaja oli Tiina Ojala ja huoltajana Teppo Liikala.

Lisäksi mukana harjoituksissa käyviä on noin 5-8 junnua, jotka vielä vain harjoittelivat ja osallistuivat joihinkin harjoituspeleihin.

Tyttöpelaajat osallistuivat Mini aurora -cupiin, johon tehtiin keräilyporukka tytöistä. Cup on koko suomen laajuinen tapahtuma. Mukana oli 12 joukkuetta. Sijoituksia ei jaettu, mutta kärkikolmikossa olisi puhtaasti oltu, totesi palkintojenjakoa johtanut Tiina Ojala.

– Seitsemän peliä voitettiin ja yksi hävittiin. Mukana oli viisi tyttöä Tiikereistä: Joanna Ojala, Jatta Ojala, Pihla Peura, Olivia Vuorenmaa sekä Sara Ojala. Muista seuroista pelaajia oli JPK:sta, KiVa:sta, Sekä KieHa:sta.

Maalitykkinä palkittiin Johan Ojala, joka teki kauden aikana eniten maaleja, 35. Johan pelasi 14 peliä.
Joukkueista valittiin sisupelaaja ja vuoden kehittyjä. Sisupelaajan piirteisiin kuuluu ahkera treenaaminen, kuuntelija ja osallistuja. 08- joukkueen sisupelaajaajana palkittiin Oskari Vuorenmaa ja
vuoden kehittyjänä Joanna Ojala.

09-joukkueesta sisupelaajaksi valittiin Urho Saarimaa ja vuoden kehittyjänä Pihla Peura.

Viime kaudelle seura ei saanut omia lentopallojoukkueita, mutta useita edelliskauden pelaajia pelasi naapuriseuroissa. Kuntolentopalloa on pelattu hyvällä peliporukalla kerran viikossa.

Pyttyjen jaon jälkeen nautittiin maittavasta pizzapuffetista ja auringon paisteesta.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliToimiva kesäpiha sähkömiehen vinkeillä
Seuraava artikkeliMäntymäen päiväkodilla eläintenpäivä!