Lavettaret taipui Hyvinkäällä

Mainos[adrotate banner="3"]

Tahko- LaVe 1-0 (4-0,2-2)

Lappajärven superpesisnaisten toinen pitempi reissu tällä viikolla ei tuottanut toivottua tulosta, vaan pisteet jäivät Hyvinkäälle. Sarjaohjelmaa mietittäessä nyt kilpailukaudella, niin herää kysymys.

MAINOS

Miksi ohjelmassa on kaksi pitkää matkaa muutaman päivän sisällä. Ensi viikolla pelataan samoin kotona. Näin mennään koko kesä. Tiistain reissu Ouluun ja pitkä peli siellä näytti painavan vielä torstaina Hyvinkäällä pelin ensimmäisellä jaksolla.

Tahko aloitti räväkästi tehden kaksi juoksua Veikkojen hapuillessa kiinniotoissa. Lavettarien sisäpeli sakkasi pahan kerran koko jakson ajan. Turhia paloja tuli pesiltä irtiolojen takia ja tilanteet jäivät vähiin.

Kotijoukkueen tehoiskijä Pauliina Harista ei saatu aisoihin ja hän löi vahvasti koko ottelun ajan. Saldoksi kertyi viisi lyötyä juoksua yksittäisillä otoilla.

Toisen jakson alku oli kopio edellisestä. Hyvinkää siirtyi kahden juoksun johtoon ensimmäisessä sisävuorossaan. Toisessa vuorossa Tanja Tuomelan lyönnillä Kaisa Jaakkola ehti kotiin. Seuraavassa Rosa Aho horjutti Tahkon ulkokenttää lyöden Sanni Syrjälän kotipesän turvaan.

LaVelle tarjoutui vielä mahdollisuus, kun kotijoukkue ei saanut enää tulosta aikaiseksi. Veikot järjesti etenijän kolmoselle, mutta kotiin otot eivät sujuneet toivotulla tavalla. Näin pisteet jäivät Hyvinkäälle. Ainoana lohtuna se, että emännät eivät saaneet kolmea pistettä tästä pelistä.

Lavettarista palkittiin ulkona kopparin tontilla laajalla säteellä liikkunut ja sisälläkin onnistunut Tanja Tuomela. Toisen palkinnon niiasi toisen pelinsä vihreissä pelannut Sanni Syrjälä tehoin 5/7. Hänet nähdään jälleen ensi lauantaina Veikkojen Lappeenranta-pelissä.

Ensi keskiviikkona jatketaan pelejä jälleen kotikentällä, kun vastaan asettuu paikallisvastustaja Seinäjoen Maila- Jussit.

LaVe pelasi hyvän harjoituspelin kuukausi sitten Maila-Jusseja vastaan Veikkolassa voittaen molemmat jaksot. Toivottavasti sama syke on emäntien otteissa, niin että saisimme vaihteeksi lukea onnistumisista koko joukkueen osalta.

MAINOS
Edellinen artikkeliPidetään hyvää huolta maasta – sieltä kasvit saavat voimansa
Seuraava artikkeliHeimo Kemppaiselle koitti koulusta pääsyn päivä!