0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Veto pitelemätön vieraissa

Vimpelin Veto oli kentän kunkku ja ottelutapahtumien hallitsija Kiteen Rantakentällä maanantaina. Sami-Petteri Kivimäki ohjasti joukkueensa 0–2 (0–9, 1–7) -voittoon. Samalla vankistui sinivalkoisten sarjajohto: eroa yhden ottelun vähemmän pelanneeseen Kouvolan Pallonlyöjiin on viisi pistettä.

Veto jauhoi ottelussa kaikkiaan 26 kolmostilannetta. Kotijoukkueen vaisuutta kuvaa sen saamat seitsemän kolmostilannetta. Avausjakso ratkesi Vedon hyväksi jo toisessa vuorossa, jolloin tulostaululla komeilivat 0–7-numerot. KiPa ei saanut laatua lyönteihinsä ja Vedolla ei ollut suuriakaan vaikeuksia poimia kotijoukkueen lyöntejä.

MAINOS

Kotijoukkueen ainokainen syntyi toisen jakson toisessa vuorossa, jolloin tilanne kaventui 1–2:een. Perttu Ruuska purki kolmannen aloittavallaan ajoa ja täräytti pallon keskeltä läpi. Kenttä rullasi ja Ruuska toi seuraavassa tilanteessa tuplajuoksun.

Vedon ykköspalkittu oli 1+2 lyönyt ja kaksi tuonut Olli Heikkala. Kakkospalkinto annettiin kunnarin ja neljä tavallista lyöneelle ja kaksi juoksua tuoneelle Perttu Ruuskalle. Myös Mikko Kanalalla oli mainio ilta mailan varressa: kärkilyönnit 7/7 ja kaksi tuotua. Omalla sataluvullaan kaikkien aikojen etenijätilastossa viilettävä Sami Haapakoski toi ottelussa kolme juoksua. Kapteeni Henri Puputin illan saldo oli yksi lyöty ja kaksi tuotua.

Kuluvalla kaudella etenijäjokerin tehtävien lisäksi myös mailan varressa tulosta tekevä Jere Saukko hassutti Kiteen ulkokenttää kahdesti ja hän myös toi kolme juoksua.

Veto pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina Sotkamon Hiukassa. Vedon seitsenkertainen finaalivastustaja on sarjassa kolmantena kahdeksalla pelaamallaan ottelulla ja 18 pisteellä.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät