0.1 C
Alajärvi
tiistai 07.2.2023
spot_img
spot_img

Jussi Roposen uusin levy on Naistenhaku

Pitkään musiikkiuralla toiminut keikkamuusikko, laulaja Jussi Roponen on julkaissut uuden levyn nimeltään Naistenhaku. Levy sisältää kolmetoista tangoa, jotka ovat kaikki naisille nimetyt. Mukana on monia tuttuja, jo klassikoiksi muodostuneita kappaleita kuten tangot Aila, Anneli ja Irja.

Levyltä löytyy myös yksi aivan uusi tango Päivikki, joka on Seppo Niemelän säveltämä ja sanoittama. Anneli-tango on Keijo Maunuksen äänitys. Niemelä on myös sovittanut suurimman osan Naistenhaku-levyn kappaleista. Neljän tangon taustasta löytyy sovittajan nimi Teuvo Honkanen ja yksi sovitus on Jorma Laurilan käsialaa. Soittopuolellakin on näitä samoja nimiä, eli muusikkojen nimilistassa vilahtelevat Seppo Niemelä, Arto Tarkkonen, Teuvo Honkanen, Jouni Rasmussen, Jorma Laurila, Jukka Laurila ja Keijo Maunus.

Masteroinnin on tehnyt Masi Isohanni ja Studio57. Valokuvat ovat Jutta Järvenpään ottamia. Levyn tuottaja on Jussi Roponen JR-Musiikki ja Kuljettajapalvelu.

Soinin Yhteistalolla pidetään tulevana lauantaina 9.6. kello 19 Jussin uuden levyn julkistamistanssit. Kalevi Suntila haitareineen ja Jussi mikrofonin varressa ja Esko Roponen tauoilla pitävät huolen siitä, että iltatansseissa musiikki on varmasti jalan alle sopivaa. Menoon mukaan saadaan toivottavasti myös Seppo Niemelän porukoita Itä-Suomesta.

Sekahakutansseissa toimii puffetti anniskeluoikeuksin. Yhteistalolle pääsylipun ostaneille Jussi on luvannut lahjoittaa uuden levynsä ilmaiseksi.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät