0.4 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Vimpelissä etsitään positiivisinta

Vimpelin Yrittäjät etsii äänestyksen kautta Vimpelin positiivisinta henkilöä. Äänestysaika alkaa 25.6. ja päättyy heinäkuun kahdeksantena. Positiivisin vimpeliläinen saa kunniamaininnan ja hänet palkitaan kesämarkkinoiden yhteydessä Saarikentällä 14.7.

Äänestää voi vimpeliläisissä kauppaliikkeissä tai muissa palveluliikkeissä. Kauppiaat ja keskustan toimijat saavat halutessaan pysyttää äänestyspisteen.

MAINOS

Äänestyksessä nimetään oma suosikki kunnan positiivisimmaksi henkilöksi.
– Oma ehdotus pitää perustella, jotta se voidaan ottaa huomioon äänten laskennassa, kertoo Vimpelin Yrittäjien puheenjohtaja Susanna Korkiatupa.

Yrittäjäyhdistyksen väki ideoi positiivisimman henkilön äänestyksen keväällä sen jälkeen, kun yhdistys oli valittu Vuoden paikallisyhdistykseksi ja kun Suomen Yrittäjien käynnistämä Elinkeinopoliittinen mittaristo käynnistyi.
– Aktivoimme jäsenistöä vastaamaan kyselyyn. Sittentuli ajatus, että positiivisia asioita pitäisi nostaa enemmän esille, mutta tälle ei aina jää aikaa tai löydy sopivaa kanavaa. Aluksi mietimme, pitäisikö Vimpelin positiivisin valita nimenomaan kuntapäättäjien tai virkamiesten joukosta, mutta päätimme kuitenkin, että kuka tahansa voi olla positiivisin ja saada aikaan jotakin, joka edesauttaa koko kunnan positiivisuutta.

Myönteiset kriteerit

Korkiatupa muistuttaa, että Vimpelissä on paljon positiivisia ja hienoja juttuja – ja ennen kaikkea upeita ihmisiä. Vimpelin positiivisimmaksi henkilöksi valittava voi olla virkamies, luottamushenkilö tai tavallinen kuntalainen.

Vimpelin positiivisin on henkilö, joka valovoimaisuudellaan ja positiivisuudellaan kannustaa muita. Hän ei puhu pahaa eikä korosta negatiivisuutta. Hän on myös ystävällinen ja lämmin ja ajaa yhteistä hyvää, kunnan elinvoimaa ja kehittämistä sekä iloisuutta ja uudistamiskykyä.

Kunniamaininta voidaan antaa myös erityisen hyvästä positiivisesta asiasta, tapahtumasta tai muusta vastaavasta, jonka syntymiseen henkilö on vaikuttanut ratkaisevasti.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät