MAINOS

Ojanperä täydentää Ankkureiden pelinjohtoa

Miesten Superpesiksessä pelaava Alajärven Ankkurit on saanut täydennystä pelinjohtotiimiinsä alajärveläissyntyisestä Risto Ojanperästä.

Alajärven Ankkurit tiedotti torstaina, että Ojanperä on mukana perjantai-iltana Kitrolla kello 18 pelattavassa kotiottelussa, jossa vastassa on Hyvinkään Tahko. Kuluvalla kaudella sinikeltaisten pelinjohtajana toiminut Ismo Ankkuri ja hänen aisaparinsa, kakkospelinjohtaja Juha-Matti Jaatinen jatkavat Ankkureiden pelinjohtotiimissä.

MAINOS

Ankkureiden pesäpallojaoston puheenjohtaja Jouko Salmenautio toteaa, että seura halusi tulla kuluvalla kaudella mukana olevan pelinjohdon avuksi.
– Halusimme lisää vastuunkantajia ja Risto selvitti omat mahdollisuutensa lähteä mukaan. Keskusteltuaan Skaalan edustajamyynnin päällikkönä toimivan Timo Vihervaaran kanssa, todettiin hänen olevan myötämielinen Ankkureiden lähestymistä kohtaan ja Ojanperän olevan käytettävissä tehtävään Skaalan puolesta.

Pelinjohtotiimin vahvistamista lähdettiin Alajärven Ankkureissa pohjustamaan noin viikon päivät sitten. Pelinjohtoa ja kapteeni Sami Mikkolanahoa informoitiin asiasta keskiviikkona. Ojanperä, Ankkuri ja Jaatinen olivat jo keskiviikkona puhelinyhteydessä keskenään. Ojanperä oli mukana torstaina yhteispalaverissa ja osallistuu myös joukkueen harjoituksiin.

Alajärven Ankkurit on pelannut miesten Superpesiksessä kuluvalla kaudella yhdeksän ottelua, joista on irronnut yhteensä viisi sarjapistettä. Ennen perjantain kotiottelua Ankkurit on sarjassa toiseksi viimeisenä eli sijalla 13.

Virpi Poikelin

MAINOS
Exit mobile version