-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Museot kartalla -palvelu avittaa kulttuurimatkan suunnittelua

Kesälomalaisten kulttuurinnälkään on tarjolla koko Suomen kattava palvelu, jonka avulla voi hakea lähimpiä museoita oman sijainnin perusteella tai suunnitella museovierailun naapurikaupunkiin tai etäämmällekin. Museot.fi-sivuston Museot kartalla -palvelun avulla kulttuurimatkan suunnittelu on entistä helpompaa.

Tutulla kesämökkireitillä voi olla kiinnostavia museoita, joiden löytäminen on nyt entistä helpompaa. Museoiden karttahaku on kätevä lisäpalvelu etenkin kesäaikaan, kun ihmiset matkustavat lomillaan ympäri maata.

MAINOS

Kesälomamatkan suunnitteluun saa lisäpotkua, kun matkan varrelta voi etsiä aiemmin tuntemattomia museoita, joissa voi vaikka sateen sattuessa poiketa. Palvelu auttaa löytämään lähellä olevat pienemmätkin museot oman sijainnin perusteella. Museokohteita voi hakea
myös paikkakunnan tai museon nimen perusteella ja hakutuloksen voi jakaa ystävälle. Kartalta löytyvät esimerkiksi Alajärvellä sijaitseva Nelimarkka-museo, Sallan sota- ja jälleenrakennusajan museo, Tampereella sijaitseva Muumi-museo ja Harjavallassa sijaitseva Emil Cedercreutzin museo, jossa voi tutustua kuvanveistäjänä ja siluettitaitelijana tunnetun vapaaherran elämäntyöhön.

Museot.fi -sivuston karttahakuun on listattu 280 museota ja niissä meneillään olevat näyttelyt ja tapahtumat. Palvelu toimii tietokoneella, tabletilla ja mobiililaitteilla.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät