-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Lönnmark vahvistaa Ankkureita

Alajärven Ankkurit tiedotti myöhään lauantai-iltana, että Vetelin Urheilijoiden kasvatti, Vimpelin Vetoa vuodesta 2003 lähtien edustanut Tuomo Lönnmark siirtyy Alajärven Ankkureihin. Hän pelaa sinikeltaisissa sunnuntain vierasottelussa Kiteen Palloa vastaan.

Siirto tehtiin Alajärven Ankkureiden tiedotteen mukaan erittäin hyvässä yhteistyössä Vimpelin Vedon seurajohdon ja taustavoimien kanssa. Lönnmarkilla itsellään on ollut todella hinku pelata vielä pääsarjassa, ja Ankkureissa siihen tarjoutuu hieno mahdollisuus.

MAINOS

Ankkureiden Sasu Iivarinen ja Nestori Yli-Sissala ovat sivussa loukkaantumisten takia. Seurajohdon oli reagoitava pelaajistonsa loukkaantumissumaan, ja apu löytyi läheltä.

Kuluvalla kaudella Lönnmark, 36, on pelannut Vimpelin Vedon väreissä suomensarjan länsilohkossa. Hän pelasi Veto-paidassa vielä lauantain vierasottelussa Kannuksessa, löi yhden ja toi yhden juoksun. Länsilohkon lyöjätilastossa hän on toisena neljällä kunnarilla ja 18 tavallisellaan. Hän johtaa etenijätilastoa 26 tuodulla. Kärkilyöntitilastoa Lönnmark hallitsee omalla kymmenluvullaan: seitsemässä ottelussa kärkkäreitä on ehtinyt kertyä 84, kun tilastokakkosena olevalla Veteli Pesiksen Antti Kortteenperällä niitä on 59.

Superpesis-urallaan Tuomo Lönnmark on pelannut yli 500 ottelua Vedon paidassa. Yksistään runkosarjan otteluita hänellä on tilillään 370. Pääsarjatasolla lyötyjä juoksuja on 156, tuotuja 369 ja kärkilyöntejä 1 612. Palkintokaapista löytyy kolme SM-kultaa, viisi hopeaa ja yksi pronssi.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät