1 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Vimpeli-palkinto Joensuun kaupungille

Vimpelin Vedon lahjoittama, Vimpelin pesäpalloilijapatsaan pienoisjäljennös eli Vimpeli-palkinto on myönnetty tänä vuonna Joensuun kaupungille. Palkinto luovutettiin tänään naisten Itä–Länsi-ottelun yhteydessä. Pesäpallon arvo-ottelut pelataan tänä viikonloppuna Joensuun uudella Kerubi Stadionilla.

Kuvanveistäjä Kari Ovaskan Vimpelin Vedolle lahjoittama pesäpalloilijapatsaan pienoisjäljennös annetaan vuosittain Itä–Länsi-ottelun yhteydessä kiertopalkintona yhteisölle, yritykselle tai henkilölle, jonka katsotaan merkittävällä tavalla tukeneen tai tehneen työtä kansallispelin hyväksi.

MAINOS

Tänä vuonna palkintoraadissa ovat olleet Arto Ojaniemi Pesäpalloliitosta, Juha Antikainen Manse PP Edustuksesta, Tuomo Hovila Vimpelin Vedosta ja puheenjohtajana Matti Lehto Vimpelin Vedosta.

Vimpeli-palkinto on jaettu vuodesta 1994 lähtien. Se on myönnetty aikaisemmin muiden muassa vimpeliläiselle Rannila Steel Oy:lle, Osuuspankkiryhmälle, Liikenneturvalle, MTV3:lle, Nelonen Medialle, Vimpelin Vedolle, Kiteen Pallo 90:lle, Antero Viherkentälle ja Unto Väisäselle.

Viime vuonna palkinnon sai Arto Luoma, joka toimi Pesäpalloliiton liittojohtokunnan jäsenenä 18 vuotta ja liiton varapuheenjohtajana 16 vuoden ajan.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät