-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Lavettaret jäi jyrän alle Tampereella 2-0 (10-1, 17-1)

Lavettarien viime kierroksilla näkynyt hyvä pelivire tyssäsi kuin seinään MansePP:n käsittelyssä. Viime vuoden mestarit painoi kaasun pohjaan molempien jaksojen alusta saakka ja vei molemmat jaksot selvin numeroin.

Ekalla jaksolla Veikkojen sisäpelin tukehdutti heikosti sujunut kentällemeno sekä useat laittomat vaihtolyönnit. Tampere onnistui vahvan kärjen avulla rakentamaan tilanteita joka vuorossa. Mansen nopeiden etenijöiden, Henna Peltokankaan ja Laura Karjalaisen pysäyttäminen tuntui toivottomalta.

MAINOS

Lisäksi hyvässä lyöntivireessä olleet Kirsi Ala-Lipasti ja Susanna Kylä-Kause kotiuttivat kovalla prosentilla.

Toisesta jaksosta muodostui ensimmäisen kaltainen. Manse iski avausvuorossa luun kurkkuun ja sen jälkeen Lavettarien takamatka kasvoi vuoro vuorolta. Toisen jakson päättyi murheellisesti 17-1, joten koko ottelu Tampereelle 2-0.

– Heti ensimmäisestä vuorosta lähtien kävi selväksi, että tänään ei ole meidän päivä. Ei päästy missään vaiheessa peliin kiinni. Kotijoukkue rakensi kovalla prosentilla tilannetta ja Tampereen kotiuttajat olivat vahvalla pelipäällä.

– Tänään ei oltu millään osa-alueella lähelläkään oma parasta tasoa. Tämä peli mappiin Ö ja keskitytään keskiviikon Lapua-peliin, joka aloittaa kahden viikon peliruuhkan pitäen sisällään kuusi ottelua, laskeskeli pelinjohtaja Tuomela.

Seuraava Lappajärven ottelu pelataan ylihuomenna ke 11.7. klo 18.00, kun kotikentälle Veikkolaan saapuu paikallisvastustaja Lapuan Virkiä. Olethan paikalla kannustamassa joukkuetta hyviin suorituksiin?

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät