-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Rytmimusiikin juhlaa Kuortaneella

Kuhinarock tekee tyylikkään palaa taajuuksille Kuortaneelle. Takavuosien Kuhinoilla jyristellyt Kuhinarock palaa taajuuksille, nyt makoosasti torstaina kello 21 järjestettävien Kuhinajamien ja -jatsien välipalana perjantaina 20.7. kello 21 alkaen urheiluravintola Aallossa Kuortaneen tyylikkäimmällä stagella.

Illan isäntänä toimii itseoikeutetusti Kuurtaneen sitkeähenkisin rokkibändi, vuodesta 1974 lähtien 70-luvun rockia soittanut Hänen Leipänsä. Yhtyeen solisteina toimivat tuttuun tapaan alkuperäisjäsen Jorma ”Jorkki” Hietamäki ja porukan juniori Jukka ”Jukelintähti” Laurila.

MAINOS

Raakaa rockia on luvannut tulkita myös yhtyeen vakisolistivieras Asko ”Azzy” Ylinen. Juhlan kunniaksi leipää mutustellaan isommalla kokoonpanolla, sillä mukana on myös Markku Viitasaaren kosketinsoitinkioski.

Kuurtanes Big Band soittaa puolestaan Kuortaneen urheiluhotellilla lauantaina 21.7. kello 17 alkaen perinteiset Kuhinajatsit.

Ohjelmistossa soivat sulassa sovussa big band -standardit ja Maria Viitasaaren laulamat sielukkaat siniset hetket ja KuBBan ykköskitaristi, Kuurtaneen oma poika Markku Keski-Mäenpää pääsee myös suureen ääneen.

Myös big bandin omat sävelsepot Jukka Lumme ja Viitasaaren veljekset Jukka ja poppoon kapellimestari Markku pääsevät kuuluville. Köppääsen ilaman sattuessa tulkitaan lämmöllä Chick Corean Spain!

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät