-2.9 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

JS Pinta Oy siirtyy Kenkä-Kallen kiinteistöön

Soinilainen JS Pinta Oy vaihtaa yrityksensä toimipaikan uusiin tiloihin. Tien nimi säilyy samana, mutta osoite siirtyy osoitteeseen Multiantie 9.

Kiinteistö muistetaan hyvin takavuosikymmeniltä Kenkä-Kallen kenkäkauppana. JS Pinta Oy osti kiinteistön ja siirtyy virallisesti toimimaan siellä tulevana markkinalauantaina.

MAINOS

Yrityksen historia alkaa jo vuodesta 1997, jolloin yrityksessä tehtiin lähinnä metallin pintakäsittelyä. Alan vaihto tuli vuonna 2010. Tuolloin ostettiin teippileikkuri ja tietokoneohjelma mainosteippauksia varten.

Tuolloin Seppo Liimataisen perustamaan yritykseen omistajaksi nousi Olli Liimatainen. Olli innostui mainosteippauksista jo armeija-aikana, jolloin niitä tuli tehtyä armeijan loma-aikoina. Vieläkin Ollin vanhemmat Seppo ja Helena ovat tukemassa vahvasti Ollin yritystä.

Uusissa toimitiloissa on tehty laajasti uudistusta. Väliseiniä on purettu, pintamateriaaleja on vaihdettu ja kalustusta on uudistettu. Seppälän konkurssipesästä Turusta hankittiin peilejä ja hyllytavaraa suuret määrät. Niitä hyödynnetään nyt soinilaisessa liikkeessä.

Uudistetuissa tiloissa on 150 neliötä liiketilaa ja lisäksi toimistotilaa 60 neliötä. Tilat ovat laajemmat kuin entisissä tiloissa.

– Nyt saadaan tuotteet paremmin esille eikä tilan ahtaus pitäisi tulla ongelmaksi. Olemme hankkineet uuden teippauskoneen ja jatkossa on tarkoitus ja mahdollisuus laajentaa konekantaa edelleen. Lisäksi liikkeen sijainti on keskemmällä taajamaa, joten ratkaisu vaikutti luontevalta, kertoo Olli Liimatainen.

Avajaiset lauantaina

Työ- ja vapaa-ajanvaatteet, teippaukset, banderollit, frisbeekiekot ja monet muut mainostuotteet onnistuvat JS Pinta Oy:n kautta.

Uudistetut tilat avataan Soinin markkinalauantaina alkaen kello 9. Avajaispäivänä aamupäivällä liikkeessä musisoi Timpurin Roudarit.

Täytekakkukahvitarjoilun lomassa paikalla esittäytyvät JS Pinta Oy:n yhteistyökumppanit, kehonrakennusmaailmasta tutut Matias ”Same Goal” Niemi ja PT Vatanen. Heidät tunnetaan suosituista Youtube-videoista. Olli Liimatainen toivottaa kaikki tervetulleiksi vierailemaan liikkeessä.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät